Ξέχασα τους κωδικούς μου ή κλείδωσα τη συνδρομή μου.

Αποκτήστε και πάλι πρόσβαση στις υπηρεσίες Alpha Web Banking, Alpha Mobile Banking και Alphaphone Banking, εύκολα και με την μέγιστη ασφάλεια! 

Έχετε ενεργές Υπηρεσίες Πρόσθετου Κωδικού Ασφαλείας στην συνδρομή σας;

Η έκδοση νέου Μυστικού Κωδικού ή το ξεκλείδωμα της συνδρομής σας (με δημιουργία νέου Μυστικού Κωδικού) γίνεται τώρα online με την επιπλέον ασφάλεια που σας παρέχουν οι Υπηρεσίες Πρόσθετου Κωδικού Ασφαλείας!


Εναλλακτικά, μπορείτε να:
- μεταβείτε στο πλησιέστερο Κατάστημα για να εκδώσετε έναν νέο Μυστικό Κωδικό, να σας γνωστοποιήσουμε τον Κωδικό Συνδρομητή* ή να ξεκλειδώσουμε τη συνδρομή σας. 
- καλέσετε στο 210 326 0000, καθημερινά από τις 8:00 έως τις 22:30, για να ξεκλειδώσουμε τη συνδρομή σας κατόπιν ταυτοποιήσεως των στοιχείων σας.

*Ο 15ψήφιος Κωδικός Συνδρομητή που λάβατε κατά την αρχική εγγραφή σας στις υπηρεσίες Alpha e-Banking, ισχύει πάντα (ακόμα κι αν έχετε ορίσει νέο της επιλογής σας) και μπορείτε να τον χρησιμοποιείτε για την είσοδό σας σε αυτές. 


Πρακτικές Συμβουλές Ασφαλείας

  • Η Alpha Bank δεν θα σας ζητήσει ποτέ και με κανένα τρόπο τους κωδικούς σας (π.χ. τηλεφωνικά, μέσω e-mail). Είναι αυστηρώς προσωπικοί και δεν πρέπει να τους αποκαλύπτετε σε κανέναν. 
  • Επιλέγετε σύνθετους κωδικούς που δεν τους χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση σε άλλα συστήματα και υπηρεσίες.
  • Φυλάσσετε τους κωδικούς σας με τρόπο που να μην είναι δυνατή η υποκλοπή τους. 
  • Χρησιμοποιείτε το Alpha Web Banking μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Alpha Bank (www.alpha.gr) και όχι μέσω συνδέσμων (links) σε άλλα sites, μηχανές αναζητήσεως ή e-mail. 
  • Επιβεβαιώστε την εγκυρότητα της σελίδας του Alpha Web Banking και του πιστοποιητικού ασφαλείας, πατώντας το λουκετάκι στην address bar του προγράμματος πλοηγήσεως. 
  • Ενημερώνετε τον υπολογιστή σας με τις τελευταίες εκδόσεις και διορθώσεις ασφαλείας του λειτουργικού συστήματος (π.χ. Windows) και του προγράμματος πλοηγήσεως (π.χ. Internet Explorer, Firefox). 
  • Ελέγχετε τακτικά τον υπολογιστή σας για πιθανούς ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό, χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες εκδόσεις / ενημερώσεις των προγραμμάτων προστασίας (antivirus, antimalware). 
  • Αγνοήστε και διαγράψτε αμέσως ύποπτα e-mail που σας προτρέπουν να δώσετε προσωπικά σας στοιχεία, περιέχουν συνδέσμους (links) ή συνημμένα αρχεία. 
  • Δείτε εδώ περισσότερες πρακτικές συμβουλές και οδηγίες για την ασφάλεια των συναλλαγών σας.
Συνέχεια