Online ενημέρωση εγγράφων

Τώρα, ενημερώνετε τα προσωπικά σας στοιχεία ηλεκτρονικά, εύκολα και γρήγορα από τον υπολογιστή ή το κινητό σας τηλέφωνο, χωρίς επίσκεψη στο Κατάστημα.

Alpha Mobile Banking

Βελτιώνεται συνεχώς και δίνει νέες λύσεις.

Νέα δυνατότητα άμεσης εγγραφής από το κινητό,
χωρίς επίσκεψη στο Κατάστημα.
Κλείστε την Eίσοδο - Eγγραφή

Alpha e-Banking με επίκεντρο εσάς

Οι πλήρως ανανεωμένες και εξελιγμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Alpha Bank είναι τώρα κοντά σας, με σημαντικά βραβεία και διακρίσεις. Ενημερωθείτε ανά πάσα στιγμή, οργανώστε τα οικονομικά σας και πραγματοποιήστε συναλλαγές από τον υπολογιστή, το tablet, το σταθερό ή το κινητό σας τηλέφωνο, επιλέγοντας την ηλεκτρονική υπηρεσία που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

Συναλλαγές για κάθε σας ανάγκη

Νέα δυνατότητα μεταφοράς μικρών ποσών στη στιγμή!

Το Alpha Mobile Banking εμπλουτίζεται συνεχώς, για να πραγματοποιείτε όλες τις συναλλαγές σας από το κινητό σας τηλέφωνο, μέσα από μία μόνο εφαρμογή.

image

Alpha Quick Transfer

Μεταφέρετε άμεσα ποσά έως Ευρώ 500 ημερησίως από και προς τις επαφές σας, ακόμα και εάν διατηρούν λογαριασμό σε άλλες τράπεζες στην Ελλάδα, μέσω αρ. κινητού τηλεφώνου!

Ειδικά για μεταφορές εντός Alpha Bank, εκτός του αρ. κινητού, αποστείλετε ή λάβετε ποσά με χρήση του Facebook προφίλ ή / και του e-mail των επαφών σας.

Ενεργοποιήστε τη νέα δυνατότητα μέσω Alpha Mobile Banking, εύκολα και χωρίς επιβάρυνση.

Πληρωμές. Εύκολα, όπως ποτέ άλλοτε

Στο νέο εύχρηστο περιβάλλον συναλλαγών, πραγματοποιήστε με ασφάλεια τις συναλλαγές σας στην ηρεμία του σπιτιού σας ή από το κινητό σας τηλέφωνο.

image

Θέλετε να πληρώσετε κάτι;

Περισσότερες από 550 πληρωμές στη διάθεσή σας! Επιλέξτε τη δική σας και πληρώστε γρήγορα από τον υπολογιστή, το tablet, το κινητό, το σταθερό τηλέφωνο ή τα ATM και ΚΑΣ της Alpha Bank:

 • Κάρτες και Δάνεια Αlpha Bank
 • Κάρτες άλλων τραπεζών
 • Δημόσιο, ΔΕΥΑ και ΔΕΚΟ
 • Εταιρίες Τηλεφωνίας
 • Ασφαλιστικές και λοιπές εταιρίες
 • Φιλανθρωπικές οργανώσεις και σωματεία

Online προϊόντα. Διαθέσιμα όποια στιγμή το αποφασίσετε

Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε online τη δική σας Alpha online Προθεσμιακή κατάθεση ή να αποκτήσετε το πακέτο ασφαλίσεως αυτοκινήτου Alpha Safe Auto που σας εξυπηρετεί. Ξεκινήστε τη στιγμή που εσείς θέλετε, χωρίς τη μεσολάβηση εκπροσώπου της Alpha Bank.

image

Σε λίγα μόνο λεπτά, από την άνεση του σπιτιού σας:

 • Alpha online Προθεσμιακή με Bonus
  Δημιουργήστε την μέσω Alpha Web Banking και εξασφαλίστε και τόκους και Bonus πόντους όταν, όπου και όπως εσείς επιθυμείτε!
 • Alpha online Προθεσμιακή 
  Δημιουργήστε την σε μόλις 5’ μέσω Alpha Web Banking ή Alphaphone Banking και επωφεληθείτε από το προνομιακό επιτόκιο.

Online χρηματιστηριακές υπηρεσίες. Ένας ολόκληρος κόσμος στην οθόνη σας

Αποκτήστε πρόσβαση στην ελληνική και τις διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας τηλέφωνο με τις υπηρεσίες Alpha Trade και Alpha Global Trading.

image

Με τα Alpha Trade και Alpha Global Trading μπορείτε να:

 • Πραγματοποιείτε συναλλαγές με ασφάλεια και χαμηλό κόστος 
 • Λαμβάνετε έγκυρη οικονομική ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο 
 • Έχετε πρόσβαση σε ειδήσεις και οικονομικές αναλύσεις από έγκυρες πηγές.

Έχετε πάντα τον έλεγχο

Συνδεθείτε στη στιγμή, με τις νέες απλοποιημένες δυνατότητες εισόδου
στο Alpha Mobile Banking!

Εξοικονομήστε χρόνο, επιλέγοντας να συνδεθείτε στην εφαρμογή με έναν από τους δύο τρόπους γρήγορης εισόδου:


 • Με το δακτυλικό σας αποτύπωμα (για συσκευές που το υποστηρίζουν). 
 • Με τη δημιουργία 4-ψήφιου κωδικού PIN.
Για εσάς που χρησιμοποιείτε το Alpha Web Banking, μπορείτε να αλλάξετε τον 15-ψήφιο Κωδικό Συνδρομητή με έναν πιο σύντομο, που μπορείτε να θυμάστε εύκολα.

Ενημέρωση και Οργάνωση. Οι βασικότερες ανάγκες σας στο επίκεντρο

Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο εύκολη, όταν έχετε τον έλεγχο των οικονομικών σας

 • Με τη νέα εύχρηστη σελίδα "Επισκόπηση" ενημερώνεστε με μία ματιά για λογαριασμούς, κάρτες, δάνεια και επενδύσεις, μέσα από διαδραστικά γραφήματα και λίστες  
 • Σε μία οθόνη, βλέπετε πλέον όλες τις πληροφορίες και τις διαθέσιμες επιλογές για το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Το ιστορικό κινήσεων παραμένει το σημείο αναφοράς σας, όποτε το χρειαστείτε
 • Υπολογίστε το αφορολόγητο όριό σας και παρακολουθήστε ανά κατηγορία δαπανών τις ηλεκτρονικές συναλλαγές που συμβάλλουν στην κάλυψή του
 • Οργανώνετε τα οικονομικά σας, αυτοματοποιώντας τις μελλοντικές συναλλαγές σας και δημιουργώντας συντομεύσεις για όσες πραγματοποιείτε συχνά
 • Η συνδρομή σας προσαρμόζεται στις προτιμήσεις σας. Μεταξύ άλλων επιλογών, τα προϊόντα σας αποκτούν χρώμα και όνομα. 

Εργαλεία που διευκολύνουν την καθημερινότητά σας όπου και εάν βρίσκεστε!

Χρήσιμα εργαλεία για εσάς:

 • Online ενημέρωση εγγράφων: Υποβάλλετε ηλεκτρονικά τα έγγραφα για την ενημέρωση των στοιχείων σας προς την Τράπεζα.
 • Alpha e-Statements: Αντικαταστήστε τα έντυπα αντίγραφα λογαριασμών με ηλεκτρονικά. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνετε το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα και προστατεύετε τα προσωπικά σας δεδομένα
 • Alpha alerts: Ενημερωθείτε σε πραγματικό χρόνο για τις κινήσεις των καρτών και των λογαριασμών σας με e-mail και SMS, ώστε να νιώθετε ασφαλείς και να έχετε πάντα τον έλεγχο.

"Μy Bonus Λογαριασμός". Ένας λογαριασμός για όλους τους Bonus πόντους!

Έχετε κάρτες Bonus;

 • Συνδεθείτε στο Alpha Web Banking και ενημερωθείτε με μια ματιά για τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει στον "My Bonus Λογαριασμό" σας, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώνετε με τις Bonus κάρτες σας.
 • Μεταφέρετε πόντους σε "My Bonus Λογαριασμούς" άλλων συνδρομητών. 

Είμαστε δίπλα σας

Η Ασφάλεια σας. Κύριο μέλημά μας

 1. Φροντίζουμε για την ασφάλειά σας 
  Η Alpha Bank φροντίζει συνεχώς για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια σε όλες τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές, τηρώντας αυστηρές προδιαγραφές και διαδικασίες ασφαλείας στα συστήματα και τις υπηρεσίες της
   
 2. Τι μπορείτε να κάνετε για τη δική σας προστασία 
  Η ασφάλεια στις συναλλαγές σας, απαιτεί και τη δική σας συμβολή. Ενημερωθείτε για πρακτικές συμβουλές και οδηγίες σχετικά με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Alpha Bank
   
 3. Επιπλέον επίπεδα ασφαλείας στις συναλλαγές σας
  Αναπτύσσουμε διαρκώς επιπλέον εργαλεία για να αισθάνεστε ακόμη πιο ασφαλείς, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας ή κάνοντας τις αγορές σας στο διαδίκτυο. Ενημερωθείτε και ενεργοποιήστε τις Υπηρεσίες Πρόσθετου Κωδικού Ασφαλείας και την υπηρεσία Alpha Secure Web

Υποστήριξη. Όποτε τη χρειαστείτε

Βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε

Δημιουργήσαμε τη νέα ενότητα "Υποστήριξη - Aσφάλεια" σύμφωνα με τις ανάγκες σας, για να έχετε όλη τη βοήθεια που χρειάζεστε και να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα τις πληροφορίες και τις απαντήσεις σχετικά με τις ηλεκτρονικές μας υπηρεσίες. 
Μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας στο 210 326 0000, καθημερινές 8:00 - 22:30.Πρακτικές Συμβουλές Ασφαλείας

 • Η Alpha Bank δεν θα σας ζητήσει ποτέ και με κανένα τρόπο τους κωδικούς σας (π.χ. τηλεφωνικά, μέσω e-mail). Είναι αυστηρώς προσωπικοί και δεν πρέπει να τους αποκαλύπτετε σε κανέναν. 
 • Επιλέγετε σύνθετους κωδικούς που δεν τους χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση σε άλλα συστήματα και υπηρεσίες.
 • Φυλάσσετε τους κωδικούς σας με τρόπο που να μην είναι δυνατή η υποκλοπή τους. 
 • Χρησιμοποιείτε το Alpha Web Banking μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Alpha Bank (www.alpha.gr) και όχι μέσω συνδέσμων (links) σε άλλα sites, μηχανές αναζητήσεως ή e-mail. 
 • Επιβεβαιώστε την εγκυρότητα της σελίδας του Alpha Web Banking και του πιστοποιητικού ασφαλείας, πατώντας το λουκετάκι στην address bar του προγράμματος πλοηγήσεως. 
 • Ενημερώνετε τον υπολογιστή σας με τις τελευταίες εκδόσεις και διορθώσεις ασφαλείας του λειτουργικού συστήματος (π.χ. Windows) και του προγράμματος πλοηγήσεως (π.χ. Internet Explorer, Firefox). 
 • Ελέγχετε τακτικά τον υπολογιστή σας για πιθανούς ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό, χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες εκδόσεις / ενημερώσεις των προγραμμάτων προστασίας (antivirus, antimalware). 
 • Αγνοήστε και διαγράψτε αμέσως ύποπτα e-mail που σας προτρέπουν να δώσετε προσωπικά σας στοιχεία, περιέχουν συνδέσμους (links) ή συνημμένα αρχεία. 
 • Δείτε εδώ περισσότερες πρακτικές συμβουλές και οδηγίες για την ασφάλεια των συναλλαγών σας.
Συνέχεια