Πιστωτικές Κάρτες
Eπωφεληθείτε από το μοναδικά Προγράμματα Επιβράβευσης της Alpha Bank και απολαύστε προνόμια από την πρώτη κιόλας αγορά σας.
Χρεωστικές κάρτες
Κάντε την καθημερινότητά σας πιο απλή και εύκολη, χαρίστε Bonus στις συναλλαγές σας.
Προπληρωμένες Κάρτες
Οργανώστε τα οικονομικά σας στα μέτρα σας και αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο.
Προγράμματα Επιβράβευσης
Γνωρίστε έναν κόσμο μοναδικών προνομίων και υπηρεσιών, που σας χαρίζουν τα Προγράμματα Επιβράβευσης των καρτών Alpha Bank.
Ψηφιακά Πορτοφόλια
Γνωρίστε και εσείς τα ψηφιακά πορτοφόλια που παρέχει η Alpha Bank και απλοποιήστε την καθημερινότητά σας
Υπηρεσίες
Γρήγορες πληρωμές, μεγαλύτερη ασφάλεια και άμεση ενημέρωση με τις υπηρεσίες των καρτών Alpha Bank.
Νέα & Προσφορές
Ενημερωθείτε για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί σχετικά με τις κάρτες Alpha Bank.
Αποκτήστε το Dentist Pass από την Alpha Bank
Επιλέξτε την Alpha Bank για το Dentist Pass και λάβετε 40€ για οδοντίατρο ή ορθοδοντικό για το παιδί σας. Κάντε την αίτησή σας σε 3 απλά βήματα.
Τουρισμός για Όλους 2024 από την Alpha Bank
Επιλέξτε την Alpha Bank για το Τουρισμός για Όλους 2024 και μπείτε σε κλήρωση για διαμονή σε όλη την Ελλάδα. Κάντε την σας αίτηση σε 4 απλά βήματα.
Απόκτησε Youth Pass από την Alpha Bank
Αν είσαι 18-19 ετών, επίλεξε την Alpha Bank για το Youth Pass και λάβε 150€ για τουρισμό, πολιτισμό ή μεταφορές.
Πώς να κάνετε αίτηση αμφισβήτησης για συναλλαγή με κάρτα
Δείτε πώς μπορείτε να αμφισβητήσετε συναλλαγές σε 5 απλά βήματα.
Nέος Πελάτης
Ανοίξτε τον πρώτο σας λογαριασμό στην Alpha Bank από το κινητό σας
e-Βanking
Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα στις συναλλαγές σας, από όπου και να βρίσκετε, όποιο μέσο και αν επιλέξετε για να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας
Online κωδικοί e-Banking
Αν είστε ήδη πελάτης μας, αποκτήστε κωδικούς e-Banking από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.
Ψηφιακά Πορτοφόλια
Γνωρίστε και εσείς τα ψηφιακά πορτοφόλια που παρέχει η Alpha Bank και απλοποιήστε την καθημερινότητά σας.
Mobile apps
Ο έλεγχος και η διαχείριση των οικονομικών σας είναι στο χέρι σας, με τις σύγχρονες εφαρμογές της Alpha Bank για κινητό και tablet.
Ενημέρωση Στοιχείων
Αλλάξτε ή πιστοποιήστε τα προσωπικά στοιχεία σας χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.
Online Προϊόντα
Αποκτήστε και διαχειριστείτε online τα τραπεζικά σας προϊόντα, γρήγορα και με ασφάλεια.
Εργαλεία
Για κάθε τραπεζική ανάγκη που θέλετε να καλύψετε ηλεκτρονικά, έχουμε την υπηρεσία που σας ταιριάζει.
Υποστήριξη ηλεκτρονικών υπηρεσιών
Χρειάζεστε βοήθεια; Βρείτε απαντήσεις και συμβουλές σχετικά με τα ψηφιακά κανάλια μας.
Δίκτυο Καταστημάτων
Αναζητήστε το κοντινότερο
σε εσάς κατάστημα
myAlpha

Μπορείτε κι εσείς να συμβάλλετε στην ασφάλεια των συναλλαγών σας, αρκεί να ακολουθείτε τις συμβουλές και τις οδηγίες που συγκεντρώσαμε για εσάς σε αυτήν την ενότητα. 

Για την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών σας, θα πρέπει να συνδέεστε στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μόνο μέσα από: 

  • Την επίσημη σελίδα της Alpha Bank, με απευθείας πληκτρολόγηση της επίσημης σελίδας https://www.alpha.gr στον browser σας. 
  • Το επίσημο app μας, myAlpha Mobile. 

Μη συνδέεστε ποτέ με συνδέσμους που βρίσκετε σε άλλες ιστοσελίδες, email ή μηχανές αναζήτησης. 


Πάντα θα πρέπει να φροντίζετε να:

  • Προστατεύετε τους κωδικούς e-Banking σας. Οι κωδικοί είναι αυστηρά προσωπικοί και δεν πρέπει να τους γνωρίζει κανείς άλλος εκτός από εσάς. Μάθετε πώς μπορείτε να προστατεύσετε τους κωδικούς σας. 
  • Πλοηγείστε με ασφάλεια στο ίντερνετ. Μάθετε πώς να αποφεύγετε κακόβουλους και ψεύτικους διαδικτυακούς τόπους για να πλοηγείστε με ασφάλεια στο ίντερνετ.
  • Προστατεύετε τις ηλεκτρονικές συσκευές σας. Ο υπολογιστής, το κινητό και το tablet σας είναι εργαλεία συναλλαγών. Μάθετε πώς μπορείτε να προστατεύετε τις ηλεκτρονικές συσκευές σας από απατεώνες που θέλουν να υποκλέψουν στοιχεία.
  • Προσέχετε όταν κάνετε συναλλαγές σε ΑΤΜ. Οι απάτες δεν είναι μόνο ηλεκτρονικές. Μπορεί να συμβούν και στα ΑΤΜ. Βρείτε οδηγίες ασφάλειας για τις συναλλαγές σας στα ΑΤΜ.
  • Ελέγχετε τις συναλλαγές σας και τις κινήσεις των λογαριασμών σας. Εγγραφείτε στις υπηρεσίες της τράπεζάς σας που σας ενημερώνουν με SMS ή/και email όταν κάνετε συναλλαγές σας.
  • Ενημερώνεστε για τις συνήθεις απάτες. Μην εμπιστεύεστε μηνύματα και επικοινωνίες που λαμβάνετε από αγνώστους. Ενημερωθείτε για τις πιο συχνές τεχνικές εξαπάτησης που κυκλοφορούν. 


Να θυμάστε ότι ποτέ δεν θα σας ζητήσουμε τους κωδικούς σας για το e-Banking, τον 6ψήφιο πρόσθετο κωδικό ασφαλείας σας (myAlpha code) ή τα PIN των καρτών σας, ούτε σε email, ούτε σε SMS, ούτε στο Viber, ούτε τηλεφωνικά, ούτε με άλλον τρόπο. Σε καμία περίπτωση μην αποκαλύπτετε κωδικούς και PIN σε τρίτους τηλεφωνικά, με email, SMS ή Viber. 


Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και επιφυλακτικοί με email ή μηνύματα που φαίνεται ότι προέρχονται από εμάς ή και άλλους φορείς (π.χ. εκπροσώπους της εφορίας, του gov.gr, του ΔΕΔΔΗΕ, του ΕΦΚΑ, του ΟΠΕΚΑ, του ΟΑΕΔ κ.λπ., ή πιθανούς πελάτες που αναφέρουν ότι θέλουν να καταθέσουν προκαταβολή κ.ά.), αλλά σας ζητούν κωδικούς ή στοιχεία λογαριασμών και καρτών. Εξίσου προσεκτικοί πρέπει να είστε και με κλήσεις από αγνώστους που προσποιούνται ότι είναι λογιστές ή εκπρόσωποι της Alpha Bank ή άλλων φορέων και σας ζητούν προσωπικά στοιχεία, όπως κωδικούς e-Βanking, αριθμό και PIN καρτών, με πρόσχημα την κατάθεση κρατικής επιδότησης (Power Pass, Fuel Pass, Τουρισμός για όλους Pass κ.λπ.) ή για άλλες περιπτώσεις, όπως την ενοικίαση δωματίων, αγγελίες, ενδιαφέρον για αγορά ή πώληση κ.λπ. 

Δείτε περισσότερες συμβουλές για την ασφάλειά σας