Πιστωτικές Κάρτες
Eπωφεληθείτε από το μοναδικά Προγράμματα Επιβράβευσης της Alpha Bank και απολαύστε προνόμια από την πρώτη κιόλας αγορά σας.
Χρεωστικές κάρτες
Κάντε την καθημερινότητά σας πιο απλή και εύκολη, χαρίστε Bonus στις συναλλαγές σας.
Προπληρωμένες Κάρτες
Οργανώστε τα οικονομικά σας στα μέτρα σας και αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο.
Προγράμματα Επιβράβευσης
Γνωρίστε έναν κόσμο μοναδικών προνομίων και υπηρεσιών, που σας χαρίζουν τα Προγράμματα Επιβράβευσης των καρτών Alpha Bank.
Fuel Pass από την Alpha Bank
Αξιοποιήστε τώρα την επιδότηση καυσίμων Fuel Pass. Επιλέξτε έκδοση ψηφιακής κάρτας ή πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού σας στην Alpha Bank.
Ψηφιακά Πορτοφόλια
Γνωρίστε και εσείς τα ψηφιακά πορτοφόλια που παρέχει η Alpha Bank και απλοποιήστε την καθημερινότητά σας
Νέα & Προσφορές
Ενημερωθείτε για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί σχετικά με τις κάρτες Alpha Bank.
Υπηρεσίες
Γρήγορες πληρωμές, μεγαλύτερη ασφάλεια και άμεση ενημέρωση με τις υπηρεσίες των καρτών Alpha Bank.
Αίτηση Αμφισβήτησης Συναλλαγών
Αίτηση Αμφισβήτησης Συναλλαγών με Κάρτες
Nέος Πελάτης
Ανοίξτε τον πρώτο σας λογαριασμό στην Alpha Bank από το κινητό σας
e-Βanking
Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα στις συναλλαγές σας, από όπου και να βρίσκετε, όποιο μέσο και αν επιλέξετε για να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας
Ψηφιακά Πορτοφόλια
Γνωρίστε και εσείς τα ψηφιακά πορτοφόλια που παρέχει η Alpha Bank και απλοποιήστε την καθημερινότητά σας.
Mobile apps
Ο έλεγχος και η διαχείριση των οικονομικών σας είναι στο χέρι σας, με τις σύγχρονες εφαρμογές της Alpha Bank για κινητό και tablet.
Ενημέρωση Στοιχείων
Ενημερώστε τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς επίσκεψη σε Κατάστημα, είτε μέσω της διασύνδεσή σας με την υπηρεσία eGov-KYC της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, είτε μέσω της υφιστάμενης δυνατότητας Online ενημέρωσης εγγράφων.
Online Προϊόντα
Αποκτήστε και διαχειριστείτε online τα τραπεζικά σας προϊόντα, γρήγορα και με ασφάλεια.
Εργαλεία
Για κάθε τραπεζική ανάγκη που θέλετε να καλύψετε ηλεκτρονικά, έχουμε την υπηρεσία που σας ταιριάζει.
Δίκτυο Καταστημάτων
Αναζητήστε το κοντινότερο
σε εσάς κατάστημα
myAlpha
 • Coronovirus

Φροντίζουμε για την Υγεία των Πελατών και των Εργαζομένων μας

Στην Alpha Bank, με απόλυτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των Πελατών και των Εργαζομένων μας, συμμετέχουμε ενεργά στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του Covid-19 και στην προστασία της δημόσιας υγείας, προσαρμόζοντας.

Από την αρχή της υγειονομικής κρίσης λάβαμε όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό του συγχρωτισμού και την ασφαλή διέλευση στους χώρους εργασίας και τα Καταστήματά μας, ενώ έχουμε διασφαλίσει πλήρως την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των Πελατών μας, Ιδιωτών και Επιχειρήσεων, τόσο από τα φυσικά όσο και από τα ψηφιακά δίκτυα, τα οποία και τους ενθαρρύνουμε να προτιμούν.

covid

Αξιοποιούμε και ενδυναμώνουμε διαρκώς την ψηφιακή υποδομή της Τράπεζας και προσφέρουμε στους Πελάτες μας ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών συναλλαγών σε ένα ασφαλές ψηφιακό περιβάλλον.


Έτσι, δίνουμε στους Πελάτες μας τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται από το σπίτι αποφεύγοντας τις μετακινήσεις

Στην Alpha Bank, φροντίζουμε για τη συνεχή αναβάθμιση των ψηφιακών μας υποδομών, ώστε οι Πελάτες μας να μπορούν να πραγματοποιούν με απόλυτη ασφάλεια και τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα το μεγαλύτερο μέρος των τραπεζικών συναλλαγών τους διαδικτυακά, από το σπίτι τους.

Τα διαθέσιμα ψηφιακά δίκτυα της Τράπεζας (myAlpha Web, myAlpha Mobile, myAlpha Phone) περιορίζουν στο ελάχιστο δυνατό τις επισκέψεις στα Καταστήματα.

Kάνετε τις συναλλαγές σας από το σπίτι χρησιμοποιώντας τα ψηφιακά δίκτυα της Alpha Bank

 • Ξεκινήστε τη συνεργασία σας με την Alpha Bank, πιο εύκολα από ποτέ! Χωρίς επίσκεψη σε Κατάστημα, από το κινητό σας!

Ανοίξτε τον πρώτο σας λογαριασμό στην Alpha Bank, και ταυτόχρονα αποκτήστε χρεωστική κάρτα και e-Banking μέσω του myAlpha Mobile app. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το κινητό σας! Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες εδώ.

 • Εγγραφείτε δωρεάν στο e-Banking της Alpha Bank σε 4 μόλις βήματα μέσω του κινητού σας τηλεφώνου

  Μπορείτε να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας ψηφιακά, γρήγορα και με ασφάλεια, διατηρώντας τον απόλυτο έλεγχο των οικονομικών σας ανά πάσα στιγμή. Ενημερωθείτε εδώ για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του ανανεωμένου myAlpha Web.
 • Ο έλεγχος και η διαχείριση των οικονομικών σας είναι στο χέρι σας, με τις σύγχρονες υπηρεσίες της Alpha Bank

  Οι μεταφορές ποσών και η διαχείριση των καρτών σας γίνονται από την ασφάλεια του σπιτιού σας, χωρίς επίσκεψη σε Κατάστημα. Με την υπηρεσία Alpha Quick Transfer μπορείτε να κάνετε μεταφορές ποσών Ευρώ 500 ημερησίως από και προς τις επαφές του έξυπνου κινητού σας τηλεφώνου, χωρίς καμία επιβάρυνση. 
  Επιπλέον, μπορείτε να διαχειρίζεστε τις κάρτες σας από όπου και εάν βρίσκετε. Ακυρώστε, απενεργοποιήστε τις προσωρινά και ενεργοποιήστε τις εκ νέου, ζητήστε νέο PIN ή την αντικατάστασή τους, 24/7.
 • Αύξηση ορίου ανέπαφων συναλλαγών για να μην χρειάζεται να αφήνετε τη κάρτα από τα χέρια σας

Η Αlpha Bank, σε συνέχεια απόφασης της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών για την ελαχιστοποίηση της φυσικής επαφής των κατόχων καρτών με τα πληκτρολόγια των POS, αύξησε το όριο των ανέπαφων συναλλαγών, για τις οποίες δεν απαιτείται εισαγωγή ΡΙΝ, από Ευρώ 25 σε Ευρώ 50, έως 31.3.2021.

 • Online αγορές με μέγιστη ασφάλεια

Με την αναβαθμισμένη υπηρεσία Alpha SecureWeb οι ηλεκτρονικές αγορές των Πελατών με κάρτες Αlpha Bank ολοκληρώνονται με μεγαλύτερη ευκολία, ταχύτητα και απόλυτη ασφάλεια, καθώς η ταυτοποίηση πραγματοποιείται μέσω των ειδοποιήσεων myAlpha Code με Push Notifications από την εφαρμογή myAlpha Mobile ή με αποστολή SMS ή μήνυμα μέσω Viber στο κινητό τηλέφωνο του Πελάτη.

Ανέπαφες συναλλαγές με την κάρτα ή το κινητό σας

Με τις κάρτες Alpha Bank μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αναγκαίες αγορές σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς να αφήσετε την κάρτα από τα χέρια σας και χωρίς να έρθετε σε επαφή με χαρτονομίσματα ή κέρματα.

Παράλληλα, οι πρωτοποριακές υπηρεσίες ανέπαφων πληρωμών Apple Pay για συσκευές Apple, και myAlpha wallet για κατόχους Android συσκευών επιτρέπουν στους Πελάτες κάνουν τις αγορές τους ανέπαφα, μόνο με το κινητό ή το ρολόι τους. 
Με ελάχιστα βήματα και με τη μέγιστη ασφάλεια, οι Πελάτες της Τράπεζας μπορούν να εντάξουν στο Apple Pay, όλες τις χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες Visa και Mastercard της Alpha Bank και να πληρώσουν σε POS ή ηλεκτρονικά σε e-shops, χωρίς να πληκτρολογήσουν το ΡΙΝ της κάρτας τους.
Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις δυνατότητες που σας προσφέρουν τα ψηφιακά πορτοφόλια της Alpha Bank και κατεβάστε εύκολα τις εύχρηστες εφαρμογές.

 

Εάν παρ’ όλα αυτά προκύψει ανάγκη για επίσκεψή σας σε Κατάστημα Alpha Bank, εμείς φροντίζουμε διαρκώς για την ασφάλειά σας

 MyAlpha Ραντεβού, ένας καλύτερος τρόπος εξυπηρέτησης για όλους, με ασφάλεια και χωρίς αναμονή

Η νέα καινοτόμος υπηρεσία myAlpha Ραντεβού εξασφαλίζει γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση και είναι απολύτως προσαρμοσμένη στη σύγχρονη ανάγκη για περισσότερη ασφάλεια, ταχύτητα και ευελιξία στις τραπεζικές συναλλαγές. 

Μέσα από την εφαρμογή myAlpha Ραντεβού, η οποία είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Τράπεζας www.alpha.gr/rdv, οι Πελάτες μπορούν να κλείσουν ραντεβού την ημέρα και ώρα που τους εξυπηρετεί, καθώς και να επιλέξουν οι ίδιοι πως επιθυμούν να εξυπηρετηθούν (βιντεοκλήση, συνάντηση στο Κατάστημα ή τηλεφωνική εξυπηρέτηση).

Σε όλα μας τα Καταστήματα λαμβάνουμε αυστηρά μέτρα υγειονομικής προστασίας

Παράλληλα, μεριμνούμε καθημερινά ώστε η επίσκεψή σας σε οποιοδήποτε Κατάστημά μας ανά την Ελλάδα να είναι ασφαλής και να εγγυάται την εξυπηρέτησή σας. Το Προσωπικό του Δικτύου Καταστημάτων μας είναι πάντοτε στη διάθεσή σας και θα φροντίσει τόσο για την απρόσκοπτη εξυπηρέτησή σας, όσο και για την πιστή τήρηση των κανόνων υγειονομικής προστασίας.
 • Εφαρμόζουμε σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης, ώστε να περιορίζεται στο ελάχιστο η ταυτόχρονη παρουσία πολλών ατόμων στο εσωτερικό των Καταστημάτων. Εξυπηρετείται μόνο ένας πελάτης ανά διαθέσιμο λειτουργό και δεν επιτρέπεται η αναμονή εντός του χώρου των Καταστημάτων.
 • Σε όλους τους χώρους των Καταστημάτων μας, εσωτερικούς και εξωτερικούς, το Προσωπικό μας πραγματοποιεί τις απαραίτητες συστάσεις για την τήρηση των κατάλληλων αποστάσεων ασφαλείας μεταξύ των Πελατών και την χρήση των πορτών εισόδου, μόνο από έναν Πελάτη κάθε φορά.
 • Τα μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών (ΚΑΣ) στο εσωτερικό των Καταστημάτων μας εξυπηρετούν σημαντικό εύρος καθημερινών συναλλαγών (π.χ. καταθέσεις, πληρωμές) χωρίς καμία αλληλεπίδραση Πελάτη – Εργαζόμενου.
 • Όλα τα Καταστήματα καθαρίζονται με ιδιαίτερη επιμέλεια, ακόμη μεγαλύτερη συχνότητα και πολύ ισχυρά απολυμαντικά καθαριστικά, ενώ αντισηπτικά υγρά έχουν διανεμηθεί και ανανεώνονται συνεχώς, σε όλες τις εγκαταστάσεις μας.
 • Ο Ιατρός της Τράπεζας βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των Εργαζομένων μας για τα μέτρα προστασίας τους και ατομικής τους υγιεινής, ενώ οι Πελάτες μας ενημερώνονται για τις οδηγίες της Πολιτείας σχετικά με την αποτροπή μετάδοσης του ιού, μέσω ανακοινώσεων και video που προβάλλονται στις οθόνες των Καταστημάτων μας.
 • Σε περίπτωση εκδήλωσης ύποπτων συμπτωμάτων από μέλος του Προσωπικού των Καταστημάτων, ακολουθείται προληπτικά πρώιμη απομόνωση και μοριακός έλεγχος Covid-19 με έξοδα της Τράπεζας, καθώς και επανέλεγχος αν κριθεί απαραίτητος από τον Ιατρό της Alpha Bank. Επίσης, πραγματοποιείται προληπτική απομάκρυνση Υπαλλήλων από τον εργασιακό χώρο, όταν τα τέκνα τους τίθενται σε καραντίνα λόγω κρούσματος στο σχολείο.
 • Επί ύπαρξης επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid-19 σε μέλος του Προσωπικού των Καταστημάτων μας, πραγματοποιείται αμέσως απομόνωση, ιχνηλάτηση και απολύμανση του χώρου, σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο και τις κατευθυντήριες οδηγίες του ΕΟΔΥ. Παράλληλα, σε Κατάστημα που τυχόν εντοπιστεί κρούσμα, όλοι οι Υπάλληλοι που εργάζονταν σε αυτό παραμένουν προληπτικά κατ’ οίκον για 14 ημέρες, ενώ το Κατάστημα συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του με νέα σύνθεση Προσωπικού.

Χρησιμοποιούμε τα υποχρεωτικά (τεχνικώς απαραίτητα) cookies για να λειτουργήσει σωστά η ιστοσελίδα μας www.alpha.gr. Με τη συγκατάθεσή σας θα χρησιμοποιήσουμε επιπρόσθετα cookies για τη βελτίωση της περιήγησης στην ιστοσελίδα, την ανάλυση της επίδοσης και της λειτουργικότητάς της και για την παροχή εξατομικευμένων διαφημίσεων. Εάν συμφωνείτε με τη χρήση όλων των επιπρόσθετων cookies επιλέξτε “ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ”, εάν δεν επιθυμείτε την εγκατάστασή των επιπρόσθετων cookies επιλέξτε «ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ» ή ενημερωθείτε για την Πολιτική Cookies καθώς και τους διαφορετικούς τύπους cookies και τροποποιήστε τις προτιμήσεις σας (εκτός από τα τεχνικώς απαραίτητα) επιλέγοντας “Ρυθμίσεις Cookies".