Συμβουλευτική Τραπεζική Επιχειρήσεων
Εξελίξτε την επιχείρησή σας και σχεδιάστε τα επόμενα βήματά σας με εξειδικευμένη καθοδήγηση από τον Επιχειρηματικό Σύμβουλό σας.
Καταθετικά προϊόντα
Γνωρίστε τους σύγχρονους λογαριασμούς καταθέσεων που ανταποκρίνονται πλήρως και αποτελεσματικά σε κάθε επιχειρηματική σας ανάγκη.
Εταιρικές κάρτες
Χαρίστε ευελιξία στις επιχειρηματικές σας συναλλαγές, απολαμβάνοντας παράλληλα ειδικά προνόμια και Bonus επιβράβευση.
IRIS Payments σε επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις
Δεχτείτε πληρωμές από τους πελάτες σας κατευθείαν στον λογαριασμό σας, μόνο με το κινητό ή τον ΑΦΜ της επιχείρησής σας.
Nexi POS – Τερματικά αποδοχής πληρωμών με κάρτες
Ανακαλύψτε τις νέες, καινοτόμες υπηρεσίες αποδοχής πληρωμών και επιλέξτε τη λύση POS που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας.
Οικοσύστημα συνεργατών
Με το οικοσύστημα συνεργατών της Alpha Bank έχετε όλη τη στήριξη που χρειάζεστε για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.
Πράσινες Λύσεις για Μικρές Επιχειρήσεις
Επενδύστε σε λύσεις που συνδυάζουν την ανάπτυξη και την οικονομική απόδοση της επιχείρησής σας, με την κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα.
Υπηρεσίες Μισθοδοσίας
Επωφεληθείτε από πλήθος προνομίων για την εταιρία και το προσωπικό σας, επιλέγοντας την ολοκληρωμένη Υπηρεσία Μισθοδοσίας της Alpha Bank.
Χρηματοδοτικές Λύσεις
Αποκτήστε σήμερα σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό, ενισχύστε τη ρευστότητά σας και υλοποιήστε τα αναπτυξιακά σας σχέδια.
Κλαδικά προγράμματα
Επωφεληθείτε από τις ολοκληρωμένες λύσεις της Alpha Bank που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κλάδου σας.
Ασφάλιση
Προσφέρετε ολοκληρωμένη προστασία στην επιχείρηση σας, διασφαλίζοντας ομαλότητα στην καθημερινή επιχειρηματική σας δραστηριότητα.
Διεθνές Εμπόριο
Δώστε ώθηση στη διεθνή επιχειρηματική σας δραστηριότητα, με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες Διεθνούς Εμπορίου της Alpha Bank.
Διαχείριση Διαθεσίμων
Διαχειριστείτε με μεγαλύτερη ευκολία, ευελιξία και ασφάλεια την τραπεζική επιχειρηματική σας καθημερινότητα.
Χρηματοδοτήσεις
Ανακαλύψτε ειδικά σχεδιασμένες χρηματοδοτικές λύσεις και εξειδικευμένες υπηρεσίες για τις απαιτήσεις της σύγχρονης επιχείρησης.
Υπηρεσίες Πληρωμών
Κερδίστε χρόνο, απλοποιώντας τις διαδικασίες για τη διεκπεραίωση των καθημερινών επαγγελματικών σας συναλλαγών.
Διεθνές Εμπόριο
Ενδυναμώστε τη διεθνή παρουσία σας, εξασφαλίζοντας συνέπεια και ταχύτητα στις εμπορικές σας συναλλαγές.
Προϊόντα Διεθνών Αγορών
Διαχειριστείτε τους κινδύνους που διέπουν τη δραστηριότητά σας στη διεθνή αγορά, αξιοποιώντας τα εξειδικευμένα εργαλεία της Alpha Bank.
Επενδυτική τραπεζική
Ενημερωθείτε για τις υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές υπηρεσίες επενδυτικής τραπεζικής, Corporate Finance της Alpha Bank.
Υπηρεσίες Θεματοφυλακής
Απλοποιήστε την καθημερινότητα της επενδυτικής σας δραστηριότητας με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και καινοτόμα προϊόντα.
Nαυτιλιακές Yπηρεσίες
Αξιοποιήστε την πολυετή πείρα, την τεχνογνωσία και την ειδίκευση μας στον χώρο των ναυτιλιακών χρηματοδοτήσεων και υπηρεσιών.
Υπηρεσίες
Απλοποιήστε την επιχειρηματική σας καθημερινότητα, προσφέροντας ευελιξία και ταχύτητα στις επαγγελματικές σας συναλλαγές.
Νέος πελάτης Digital Business Onboarding
Ξεκινήστε τώρα τη συνεργασία σας με την Alpha Bank online με την υπηρεσία Digital Business Onboarding.
e-Banking
Αποκτήστε τον έλεγχο των οικονομικών της επιχείρησής σας, απολαμβάνοντας ένα εύχρηστο περιβάλλον που μπορεί να ανταποκριθεί με ευκολία στις πολλαπλές σας ανάγκες.
Mobile apps
Ο έλεγχος και η διαχείριση των οικονομικών σας είναι στο χέρι σας, με τις σύγχρονες εφαρμογές της Alpha Bank για κινητό και tablet.
Μαζικές πληρωμές και εισπράξεις
Κερδίστε χρόνο, πραγματοποιώντας εύκολα και με ασφάλεια, μαζικές συναλλαγές για την επιχείρησή σας, online!
Ηλεκτρονικό Εμπόριο - Ηλεκτρονικές πληρωμές
Απολαύστε οφέλη για την επιχείρηση και τους πελάτες σας, επιλέγοντας τις σύγχρονες, ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρονικών πληρωμών της Alpha Bank.
Διεθνές Εμπόριο
Ανακαλύψτε σύγχρονα, online εργαλεία και εξατομικευμένες υπηρεσίες που διευκολύνουν και αναβαθμίζουν τη διεθνή σας δραστηριοποίηση.
Χρηματοοικονομική Διαχείριση
Διαχειριστείτε ακόμα πιο εύκολα, online, την επιχειρηματική σας ρευστότητα και ενημερωθείτε σφαιρικά, σε πραγματικό χρόνο!
Online Νομιμοποίηση Εκπροσώπησης
Η ανανέωση της νομιμοποίησης εκπροσώπησης γίνεται και ηλεκτρονικά μέσω myAlpha Web για Επιχειρήσεις!
Εργαλεία
Για κάθε τραπεζική ανάγκη που θέλετε να καλύψετε ηλεκτρονικά, έχουμε την υπηρεσία που σας ταιριάζει.
Alpha Online Προθεσμιακή για Επιχειρήσεις
Εύκολα και γρήγορα μέσα από το myAlpha Web για επιχειρήσεις.
Alpha Bank Group API Portal
Δημιουργήστε σήμερα τις εφαρμογές του μέλλοντος χρησιμοποιώντας τα Open Banking APIs της Alpha Bank, μέσα απο τη νέα υπηρεσία Alpha Bank Group API Portal.
Ταμείο Εγγυοδοσίας Καινοτομίας
Εγγυοδοτικό Πρόγραμμα για την κάλυψη δαπανών υλοποίησης επενδυτικών σχεδίων καινοτόμων επιχειρήσεων.
ΕΣΠΑ 2021-2027
Επενδύστε στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την ενεργειακή αναβάθμιση της επιχείρησής σας με το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027.
Ταμείο Εγγυοδοσίας EAT - TΜΕΔΕ
Κεφάλαιο Κίνησης με την Εγγύηση του «Ταμείου Εγγυοδοσίας ΕΑΤ–ΤΜΕΔΕ» της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας.
Ταμείο Χαρτοφυλακίου Business Growth Fund
Χρηματοδοτήστε τις επενδύσεις σας για πράσινη μετάβαση και ψηφιακή αναβάθμιση ή τις ανάγκες σας σε κεφάλαιο κίνησης με συγχρηματοδοτούμενα δάνεια.
Χρηματοδότηση μέσω της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων
Επωφεληθείτε από προνομιακούς όρους, ευελιξία και ταχύτητα στη χρηματοδότηση των επιχειρηματικών σας αναγκών.
Εγγυοδοτικά Προγράμματα για το Διεθνές Εμπόριο
Διασφαλίστε με την εγγυοδοσία της Alpha Bank τις εμπορικές σας συναλλαγές και διευρύνετε την πρόσβασή σας στις διεθνείς αγορές.
Αναπτυξιακός Νόμος 4887/2022
Εξασφαλίστε την απαραίτητη χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση των επενδυτικών σας σχεδίων που υλοποιούνται στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Νόμου 4887/2022
Νέος πελάτης Επιχειρήσεων
Δίκτυο Καταστημάτων
Αναζητήστε το κοντινότερο
σε εσάς κατάστημα
myAlpha

Τι είναι η υπηρεσία myAlpha Code;

Είναι ένα επιπρόσθετο επίπεδο ασφαλείας για συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της υπηρεσίας myAlpha Web.

Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας myAlpha Code αποκτάτε πρόσβαση στο σύνολο των διαθέσιμων δυνατοτήτων της υπηρεσίας myAlpha Web, ενώ παράλληλα οι ευαίσθητες συναλλαγές σας πραγματοποιούνται με ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Πώς λειτουργεί;

Κάθε φορά που θα επιλέγετε να ολοκληρώσετε μια από τις παραπάνω συναλλαγές, είτε θα σας αποστέλλετε στο κινητό σας τηλέφωνο είτε θα παράγετε από τη συσκευή σας, ένας 6ψήφιος my Alpha Code κωδικός, ως πρόσθετη ταυτοποίηση για την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας myAlpha Code ολοκληρώνεται άμεσα στο Κατ/μα συνεργασίας με την αίτηση του πελάτη για αποστολή κωδικών μέσω Viber/SMS.

Στις ατομικές επιχειρήσεις ή στους ελευθέρους επαγγελματίες που επιθυμούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας myAlpha Code, παρέχεται υποχρεωτικά η δυνατότητα λήψης πρόσθετων κωδικών myAlpha Code μέσω Viber ή μέσω SMS στην περίπτωση που δεν έχουν εγκατεστημένη στο κινητό ή τον υπολογιστή του την εφαρμογή.

Εναλλακτικά, στις υπόλοιπες εταιρικές συνδρομές παρέχεται και η δυνατότητα παραγωγής κωδικών μέσω της myAlpha Code συσκευής.

Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας myAlpha Code με χρήση της myAlpha Code συσκευής ο νόμιμος εκπρόσωπος της Επιχείρησης θα πρέπει να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα:

  • υποβολή αίτησης για χρήση της υπηρεσίας myAlpha Code μέσω της myAlpha Code συσκευής στο Κατάστημα συνεργασίας της Επιχείρησης
  • παραλαβή myAlpha Code συσκευής από το Κατάστημα συνεργασίας της Επιχείρησης έπειτα από σχετική ενημέρωση
  • παράδοση συσκευής στον χρήστη
  • ενεργοποίηση myAlpha Code συσκευής από τον χρήστη μέσω myAlpha Web (μενού Υπηρεσίες > myAlpha Code) με χρήση του σχετικού Κωδικού Ενεργοποίησης της συσκευής.

H ασφάλεια στις συναλλαγές σας εξαρτάται και από εσάς

Οι κωδικοί myAlpha Code αποστέλλονται κατά προτεραιότητα στον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου με γραπτό μήνυμα μέσω της εφαρμογής Viber είτε μέσω SMS στην περίπτωση που δεν έχετε εγκαταστήσει τo Viber στο κινητό σας τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας ή έχετε απενεργοποιημένα τα δεδομένα στο κινητό σας. Εναλλακτικά,  παράγονται από εσάς με χρήση της συσκευής myAlpha Code. Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τρίτους για την εκτέλεση συναλλαγών μέσω της συνδρομής σας, παρά μόνο εάν κάποιος γνωρίζει το Username και το Password σας.

Πρόσθετος μηχανισμός για την επιβεβαίωση online συναλλαγών

Για να ενισχύσουμε την προστασία σας από την απειλή ηλεκτρονικής απάτης, εφαρμόζουμε πρόσθετο προειδοποιητικό μηχανισμό ο οποίος απαιτεί και 2η επιβεβαίωση με myAlpha Code που λαμβάνετε με SMS, email ή με myAlpha Code συσκευή, προκειμένου να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας.

Ο μηχανισμός αυτός ενεργοποιείται σε συγκεκριμένες συναλλαγές, όπως όταν αυξάνετε το ημερήσιο όριο μεταφορών σας ή όταν εντοπίζουμε ασυνήθιστες ενέργειες στο myAlpha Web για Επιχειρήσεις. 

Για την ασφάλεια της συνδρομής σας:
  • Μην γνωστοποιείτε τους myAlpha Code κωδικούς σαςκαι μην παραδίδετε την myAlpha Code συσκευή σας σε άλλα πρόσωπα (υπαλλήλους της εταιρίας ή τρίτους).
  • Απομνημονεύστε τους κωδικούς  Username και Password του e-Banking και μην τους φυλάσσετε μαζί με τη συσκευή ή το κινητό σας τηλέφωνο.
  • Εγκαταστήστε στον υπολογιστή σας προγράμματα προστασίας από ιούς (Firewall, Antivirus, Antispyware).

Δείτε περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την ασφάλεια που σας παρέχει το myAlpha Web και άλλες πρακτικές συμβουλές ασφαλείας.