Πιστωτικές Κάρτες
Eπωφεληθείτε από το μοναδικά Προγράμματα Επιβράβευσης της Alpha Bank και απολαύστε προνόμια από την πρώτη κιόλας αγορά σας.
Χρεωστικές κάρτες
Κάντε την καθημερινότητά σας πιο απλή και εύκολη, χαρίστε Bonus στις συναλλαγές σας.
Προπληρωμένες Κάρτες
Οργανώστε τα οικονομικά σας στα μέτρα σας και αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο.
Προγράμματα Επιβράβευσης
Γνωρίστε έναν κόσμο μοναδικών προνομίων και υπηρεσιών, που σας χαρίζουν τα Προγράμματα Επιβράβευσης των καρτών Alpha Bank.
Ψηφιακά Πορτοφόλια
Γνωρίστε και εσείς τα ψηφιακά πορτοφόλια που παρέχει η Alpha Bank και απλοποιήστε την καθημερινότητά σας
Υπηρεσίες
Γρήγορες πληρωμές, μεγαλύτερη ασφάλεια και άμεση ενημέρωση με τις υπηρεσίες των καρτών Alpha Bank.
Νέα & Προσφορές
Ενημερωθείτε για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί σχετικά με τις κάρτες Alpha Bank.
Αποκτήστε το Dentist Pass από την Alpha Bank
Επιλέξτε την Alpha Bank για το Dentist Pass και λάβετε 40€ για οδοντίατρο ή ορθοδοντικό για το παιδί σας. Κάντε την αίτησή σας σε 3 απλά βήματα.
Τουρισμός για Όλους 2024 από την Alpha Bank
Επιλέξτε την Alpha Bank για το Τουρισμός για Όλους 2024 και μπείτε σε κλήρωση για διαμονή σε όλη την Ελλάδα. Κάντε την σας αίτηση σε 4 απλά βήματα.
Απόκτησε Youth Pass από την Alpha Bank
Αν είσαι 18-19 ετών, επίλεξε την Alpha Bank για το Youth Pass και λάβε 150€ για τουρισμό, πολιτισμό ή μεταφορές.
Πώς να κάνετε αίτηση αμφισβήτησης για συναλλαγή με κάρτα
Δείτε πώς μπορείτε να αμφισβητήσετε συναλλαγές σε 5 απλά βήματα.
Nέος Πελάτης
Ανοίξτε τον πρώτο σας λογαριασμό στην Alpha Bank από το κινητό σας
e-Βanking
Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα στις συναλλαγές σας, από όπου και να βρίσκετε, όποιο μέσο και αν επιλέξετε για να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας
Online κωδικοί e-Banking
Αν είστε ήδη πελάτης μας, αποκτήστε κωδικούς e-Banking από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.
Ψηφιακά Πορτοφόλια
Γνωρίστε και εσείς τα ψηφιακά πορτοφόλια που παρέχει η Alpha Bank και απλοποιήστε την καθημερινότητά σας.
Mobile apps
Ο έλεγχος και η διαχείριση των οικονομικών σας είναι στο χέρι σας, με τις σύγχρονες εφαρμογές της Alpha Bank για κινητό και tablet.
Ενημέρωση Στοιχείων
Αλλάξτε ή πιστοποιήστε τα προσωπικά στοιχεία σας χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.
Online Προϊόντα
Αποκτήστε και διαχειριστείτε online τα τραπεζικά σας προϊόντα, γρήγορα και με ασφάλεια.
Εργαλεία
Για κάθε τραπεζική ανάγκη που θέλετε να καλύψετε ηλεκτρονικά, έχουμε την υπηρεσία που σας ταιριάζει.
Υποστήριξη ηλεκτρονικών υπηρεσιών
Χρειάζεστε βοήθεια; Βρείτε απαντήσεις και συμβουλές σχετικά με τα ψηφιακά κανάλια μας.
Δίκτυο Καταστημάτων
Αναζητήστε το κοντινότερο
σε εσάς κατάστημα
myAlpha

Η Alpha Bank Α.Ε. παράλληλα με την ιδιότητά της ως πιστωτικό ίδρυμα, έχει και την ιδιότητα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Για περισσότερα πατήστε εδώ

Oμαλότητα στην αποπληρωμή της κάρτας σας

Αποκτήστε το ασφαλιστικό πρόγραμμα που σας παρέχει σημαντικές διευκολύνσεις στην πληρωμή της κάρτας σας, σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε δυσκολία στις οικονομικές σας υποχρεώσεις, λόγω απρόβλεπτων γεγονότων.

Με το Alpha Credit Protection εξασφαλίζετε προστασία για την αποπληρωμή της πιστωτικής σας κάρτας, σε περίπτωση ατυχήματος, απώλειας ζωής, ασθένειας ή ακούσιας ανεργίας.

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα απευθύνεται σε εσάς, τους Πελάτες της Alpha Bank, ηλικίας έως 60 ετών και σας καλύπτει έως το 65ο έτος της ηλικίας σας.

Οι καλύψεις του ασφαλιστικού προγράμματος “Alpha Credit Protection”, σε περίπτωση:

  • απώλειας ζωής: καταβάλλεται εφάπαξ α) στην Τράπεζα και β) στους νόμιμους κληρονόμους του ασφαλισμένου το 100% του χρεωστικού υπολοίπου της πιστωτικής κάρτας και επιπλέον τους χρεωστικούς τόκους που αναλογούν για διάστημα δύο (2) μηνών μετά την ημερομηνία απώλειας ζωής του ασφαλισμένου. Το ανώτατο όριο κάλυψης για αυτές τις παροχές σωρευτικά είναι Ευρώ 60.000.
  • μόνιμης ολικής ανικανότητας από ατύχημα ή ασθένεια: καταβάλλεται εφάπαξ α) στην Τράπεζα και β) στον Πελάτη το 100% του χρεωστικού υπολοίπου της πιστωτικής κάρτας, όπως αυτό εμφανίζεται στον τελευταίο λογαριασμό που έχει εκδοθεί πριν την ημερομηνία έναρξης της ανικανότητας. Το ανώτατο όριο κάλυψης για αυτές τις παροχές σωρευτικά είναι Ευρώ 60.000.  
  • πρόσκαιρης ολικής ανικανότητας από ατύχημα ή ασθένεια: προστασία 12 μηνών με καταβολή στην Τράπεζα του 10% του χρεωστικού υπολοίπου της πιστωτικής κάρτας (ανώτατο όριο κάλυψης Ευρώ 3.000)
  • σοβαρής ασθένειας: καταβάλλεται εφάπαξ το 100% του χρεωστικού υπολοίπου της πιστωτικής κάρτας στην Τράπεζα, χωρίς να μεταβιβάζεται έτσι στους νόμιμους κληρονόμους (ανώτατο όριο κάλυψης Ευρώ 30.000).

Το Alpha Credit Protection Plus, εκτός από τις παραπάνω καλύψεις, σας διευκολύνει και στην περίπτωση

  • ακούσιας ανεργίας:
    παρέχεται προστασία 12 μηνών με καταβολή στην Τράπεζα του 5% του χρεωστικού υπολοίπου της πιστωτικής κάρτας (ανώτατο όριο κάλυψης Ευρώ 12.000).

Μικτά μηνιαία ασφάλιστρα του προγράμματος

  • Χωρίς κάλυψη της ακούσιας ανεργίας (Alpha Credit Protection): Ευρώ 0,30 για κάθε Ευρώ 100 του χρεωστικού υπολοίπου του μηνιαίου λογαριασμού του Πελάτη
  • Με κάλυψη της ακούσιας ανεργίας (Alpha Credit Protection Plus): Ευρώ 0,70 για κάθε Ευρώ 100 του χρεωστικού υπολοίπου του μηνιαίου λογαριασμού του Πελάτη.

Το πρόγραμμα Alpha Credit Protection έχει δημιουργηθεί από την Alpha Bank σε συνεργασία με την Generali, αποκλειστικά για τους Πελάτες της Τράπεζας.