Σχετικά με την Τράπεζα
H Alpha Bank αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα για περίπου 140 έτη.
Ιστορική Διαδρομή
Οι σημαντικότεροι σταθμοί στη μακρόχρονη πορεία της Alpha Bank, από την ίδρυσή της έως σήμερα.
Διακρίσεις
H Alpha Bank διακρίνεται σταθερά για τις υψηλές επιδόσεις της στον χρηματοοικονομικό τομέα και για την εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών.
Σημαντικά γεγονότα της τελευταίας πενταετίας
Τα σημαντικότερα γεγονότα στην πορεία της Alpha Bank από το 2015 έως και το 2020.
"Μαζί": Ο Κόσμος της Alpha Bank
Ενημερωθείτε για τα νέα και τις δραστηριότητες του Ομίλου Alpha Bank στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσα από τη μηνιαία ηλεκτρονική έκδοση "Μαζί".
Δίκτυο Καταστημάτων
Αναζητήστε το Κατάστημα Alpha Bank που σας ενδιαφέρει, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Εταιρίες Ομίλου
Ο Όμιλος Alpha Bank έχει παρουσία στην Κύπρο, τη Ρουμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Λουξεμβούργο και παρέχει ευρύ φάσμα τραπεζικών εργασιών.
Εβδομαδιαίο Δελτίο Οικονομικών Εξελίξεων
Μέσα από το εβδομαδιαίο δελτίο λαμβάνετε πλήρη ενημέρωση για βασικά θέματα της ελληνικής οικονομίας.
Έκθεση για την Παγκόσμια Οικονομία
Διαβάστε τις εκθέσεις για την εικόνα της παγκόσμιας οικονομίας
Greece Economic and Financial Outlook
Παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία και αναλύει τις προοπτικές τους.
Insights
Ανάλυση για θέματα ειδικού ενδιαφέροντος για την Ελληνική και την παγκόσμια οικονομία.
Sectors in Focus
Μελέτες για επιλεγμένους κλάδους ειδικού ενδιαφέροντος, με καθοριστικό ρόλο στην ελληνική οικονομία.
Southeastern Europe Economic and Financial Outlook
Ενημερωθείτε για τις βραχυπρόθεσμες χρηματοοικονομικές αναλύσεις της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Διεθνείς Αγορές
Οι εξελίξεις στις αγορές συναλλάγματος (Δολλάριο Η.Π.Α., Ευρώ, Στερλίνα, Γιεν, Ελβετικό Φράγκο). Αγορές ομολόγων, αγορές εμπορευμάτων και ενέργειας.
Κοινωνική προσφορά
Σχεδιάζουμε προγράμματα κοινωνικής ωφέλειας, συνδέοντας εμπράκτως την επιχειρηματικότητα με την κοινωνική ευθύνη.
Πολιτική Εταιρικής Υπευθυνότητας
Υιοθετούμε τις βέλτιστες τραπεζικές και επιχειρησιακές πρακτικές, σε ευθυγράμμιση πάντα με την κοινωνική συνεισφορά.
Περιβάλλον
Εφαρμόζουμε φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές και τεχνολογίες, σχεδιάζοντας και υποστηρίζοντας ενέργειες περιβαλλοντικής ωφέλειας.
Πολιτισμός
Συμβάλλουμε ενεργά στο σημαντικό έργο για την ανάδειξη της πολιτιστικής φυσιογνωμίας της χώρας μας.
Αθλητισμός
Ενδιαφερόμαστε εμπράκτως για την προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους.
Ημέρα Εθελοντισμού Ομίλου Alpha Bank
Ευαισθητοποιούμε περαιτέρω τους Εργαζομένους μας, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή τους σε εθελοντικές δράσεις.
Εξυπηρέτηση Πελατών
Στοχεύουμε πάντα στη βέλτιστη, άρτια, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση για τους Πελάτες μας.
Απολογισμοί Εταιρικής Υπευθυνότητας Alpha Bank
Κάθε χρόνο δημοσιεύουμε τα αποτελέσματα των υπεύθυνων επιχειρηματικών μας πρακτικών και προγραμμάτων.
Συμμετοχή σε Διεθνείς Φορείς και Δείκτες
Η ένταξή μας σε Διεθνείς Φορείς Αειφόρου Ανάπτυξης διασφαλίζει αλλά και αναδεικνύει την υψηλή κοινωνική και περιβαλλοντική υπευθυνότητά μας.
Δίκτυο Καταστημάτων
Αναζητήστε το κοντινότερο
σε εσάς κατάστημα
myAlpha

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Alpha Bank “Μαζί με τα παιδιά στο Μουσείο και στο Θέατρο”, το οποίο ξεκίνησε το 2015, αφορά στη διοργάνωση θεατρικών παραστάσεων και ξεναγήσεων σε μουσεία, αποκλειστικά για τα παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα.

Μαζί με τα παιδιά στο Μουσείο και στο Θέατρο

Μάρτιος 2018
Μάρτιος 2018
Δεκέμβριος 2017
Δεκέμβριος 2017
Δεκέμβριος 2017
Δεκέμβριος 2017
Ιούνιος 2017
Ιούνιος 2017
Ιούνιος 2017
Ιούνιος 2017
Νοέμβριος 2016
Νοέμβριος 2016
Νοέμβριος 2016
Νοέμβριος 2016
Νοέμβριος 2016
Δεκέμβριος 2016
Δεκέμβριος 2016
Δεκέμβριος 2016
Δεκέμβριος 2016
Δεκέμβριος 2016
Αύγουστος - Σεπτέμβριος 2016
Αύγουστος - Σεπτέμβριος 2016
Αύγουστος - Σεπτέμβριος 2016
Μάιος 2016 Ημέρα Εθελοντισμού Ομίλου
Μάιος 2016 Ημέρα Εθελοντισμού Ομίλου
Μάιος 2016 Ημέρα Εθελοντισμού Ομίλου
Μάιος 2016 Ημέρα Εθελοντισμού Ομίλου
Μάιος 2016 Ημέρα Εθελοντισμού Ομίλου
Χριστούγεννα 2015
Χριστούγεννα 2015
Χριστούγεννα 2015
Χριστούγεννα 2015
Οκτώβριος 2015
Οκτώβριος 2015
Οκτώβριος 2015
Μάιος 2015 Ημέρα Εθελοντισμού Ομίλου
Μάιος 2015 Ημέρα Εθελοντισμού Ομίλου
Μάιος 2015 Ημέρα Εθελοντισμού Ομίλου
Μάιος 2015 Ημέρα Εθελοντισμού Ομίλου

Απολογισμός του προγράμματος

Από το 2015 που ξεκίνησε τo πρόγραμμα “Μαζί με τα παιδιά στο Μουσείο και στο Θέατρο” και έως το τέλος του 2018, περισσότερα από 600 παιδιά που φιλοξενούνται σε Ιδρύματα έχουν παρακολουθήσει θεατρικές παραστάσεις και ξεναγήσεις σε μουσεία.

Το 2015, η Τράπεζα προσέφερε στα παιδιά από το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας στην Αθήνα και στo Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις Θεάτρου Σκιών "Ο Καραγκιόζης ντετέκτιβ και ο ιπτάμενος γορίλας" στην Αθήνα και "Ο θρίαμβος του Καραγκιόζη" στη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, πραγματοποίησε για τα παιδιά δύο εκδηλώσεις εκπαιδευτικής φύσης και πολιτισμού, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Στην Αθήνα, παιδιά από το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα, το Σωματείο "Οι Φίλοι του Παιδιού" και το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας συμμετείχαν στη δράση "Ανακαλύψτε την Άγνωστη Ελλάδα – Προστατευμένες Περιοχές" στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Στη Θεσσαλονίκη, παιδιά από τον Σύλλογο Φίλων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες, το Ορφανοτροφείο Θηλέων "Μέλισσα" και τo Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη "Παραμύθι χωρίς Όνομα".

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή εθελοντών από το Προσωπικό της Τράπεζας.

2016

Το 2016, η Τράπεζα υποστήριξε τη διοργάνωση παραστάσεων Θεάτρου Σκιών στο Χατζηκυριάκειο 'Iδρυμα Παιδικής Προστασίας στην Αθήνα και στo Παιδικό Χωριό SOS  στη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, προσέφερε στα παιδιά από τo Παιδικό Χωριό SOS  στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης τη δυνατότητα να έρθουν κοντά στη μουσική, διοργανώνοντας την επίσκεψη της MOYSA - Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στο Παιδικό Χωριό SOS. 

Στην Αθήνα, παιδιά από “Το Χαμόγελο του Παιδιού” επισκέφθηκαν το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και την έκθεση ζωντανών ερπετών και αμφιβίων, η οποία πραγματοποιήθηκε από 4 έως 13 Νοεμβρίου 2016 με την ευγενική χορηγία της Τράπεζας. 

Τέλος, με στόχο τη συμμετοχή των παιδιών στην εορταστική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, η Alpha Bank διοργάνωσε στο τέλος του έτους, δύο εκδηλώσεις πολιτισμού στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. 

Στην Αθήνα, παιδιά από το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα και το σωματείο “Οι Φίλοι του Παιδιού” παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση “Ένας Δράκος… μα ποιος Δράκος;” στο Θέατρο Πόρτα.

Στη Θεσσαλονίκη, παιδιά από τον Σύλλογο Φίλων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες, το Ορφανοτροφείο Θηλέων “Μέλισσα” και το Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη “O Κουρέας της Σεβίλλης” στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. 

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη εθελοντών από το Προσωπικό της Τράπεζας.

2017

Το 2017, παιδιά από “Το Χαμόγελο του Παιδιού” στην Αθήνα επισκέφθηκαν το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και περιηγήθηκαν στην έκθεση με θέμα “Τα ορυκτά και ο άνθρωπος”, ενώ στη Θεσσαλονίκη, παιδιά από το “Το Χαμόγελο του Παιδιού” επισκέφθηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, ξεναγήθηκαν στην έκθεση “Ειδώλιο. Ένας μικρόκοσμος από πηλό” και συμμετείχαν στο βιωματικό εργαστήριο κατασκευής αντιγράφων πήλινου ειδωλίου.

Παράλληλα, με την υποστήριξη της Alpha Bank, η MOYSA – Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε τo Παιδικό Χωριό SOS  στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης και παρουσίασε μία συναυλία ειδικά για τα παιδιά.

Επιπλέον, τα Χριστούγεννα, παιδιά που φιλοξενούνται σε έξι ιδρύματα παρακολούθησαν θεατρικές παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, στην Αθήνα, παιδιά από το Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη, το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα και το σωματείο “Οι φίλοι του Παιδιού” παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση “Δύο ξεροκέφαλες κουτάλες” στο Θέατρο Αμαξοστοιχεία-Το Τρένο στο Ρουφ. Στη Θεσσαλονίκη, παιδιά από τον Σύλλογο Φίλων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες, το Ορφανοτροφείο Θηλέων “Μέλισσα” και το Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη “Μαγικός Αυλός” στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Με την ευκαιρία των εκδηλώσεων, εθελοντές από το Προσωπικό της Τράπεζας μοίρασαν στα παιδιά χριστουγεννιάτικα δώρα.


2018

Το 2018, το Πρόγραμμα φιλοξένησε στην Αθήνα παιδιά από το Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης, στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Οι μικροί επισκέπτες ξεναγήθηκαν στην έκθεση που διοργάνωσαν από κοινού το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και η Νομισματική Συλλογή της Τραπέζης, με θέμα "ΧΡΗΜΑ. Σύμβολα απτά στην Αρχαία Ελλάδα", θαύμασαν εξαιρετικά δείγματα της αρχαίας νομισματοκοπίας και παρατήρησαν τα ποικίλα σύμβολα που είναι χαραγμένα πάνω στα νομίσματα. Συγκεκριμένα, στην Έκθεση παρουσιάσθηκαν 85 νομίσματα από τη Νομισματική Συλλογή της Τράπεζας, μαζί με 160 αντικείμενα (πήλινα αγγεία, ειδώλια, μαρμάρινα και χάλκινα αγαλμάτια, ανάγλυφα, χρυσά κοσμήματα, μετρητικά σκεύη) από 32 Αρχαιολογικά Μουσεία και Συλλογές της Ελλάδος, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Eπίσης, παιδιά που φιλοξενούνται στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκαν το Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και παρακολούθησαν τις εκπαιδευτικές δράσεις που υλοποιούνται στον χώρο του Μουσείου (οι εν λόγω δράσεις υποστηρίζονται με χορηγία της Τράπεζας). Οι στατικές και οι κινούμενες εικόνες, οι ήχοι και τα κινηματογραφικά εργαλεία, δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε οι μικροί επισκέπτες να ταξιδέψουν στις απαρχές της κινούμενης εικόνας και να γνωρίσουν τη μαγεία του ελληνικού σινεμά, ξεκινώντας από τις πρώτες, "αμήχανες" προσπάθειες των αρχών του 20ου αιώνα και φθάνοντας έως τις ταινίες που προβάλλονται σήμερα στις αίθουσες.

Την περίοδο του καλοκαιριού,πραγματοποιήθηκε παράσταση Θεάτρου Σκιών για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα. Στο τέλος της παράστασης, προσφέρθηκαν δώρα στους μικρούς θεατές.

Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, παιδιά από το Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη επισκέφθηκαν το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και παρακολούθησαν τη διαδραστική - ψηφιακή έκθεση με τίτλο "Σεισμός στο Μουσείο".

Η ψηφιακή έκθεση "Σεισμός στο Μουσείο" αποτελεί μία πρωτότυπη εκπαιδευτική πρωτοβουλία, που δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς επισκέπτες να γνωρίσουν καλύτερα το συγκεκριμένο φυσικό φαινόμενο, μέσα από διαδραστικές εφαρμογές και καινοτόμες μεθόδους υψηλής τεχνολογίας καθώς και να ενημερωθούν για τους τρόπους προστασίας σε περίπτωση σεισμού.

Τα Χριστούγεννα, περισσότερα από 100 παιδιά που φιλοξενούνται σε επτά ιδρύματα παρακολούθησαν θεατρικές παραστάσεις και συμμετείχαν σε χριστουγεννιάτικες δράσεις στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη μέσω του Προγράμματος, για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Στην Αθήνα, παιδιά από Το Χαμόγελο του Παιδιού, το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα και το σωματείο “Οι Φίλοι του Παιδιού” παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση “ΠΙΝΟΚΙΟ” στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

Στη Θεσσαλονίκη, παιδιά από το  Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, το Ορφανοτροφείο Θηλέων “Μέλισσα”, το Παιδικό χωριό SOS στο Πλαγιάρι και Το Χαμόγελο του Παιδιού συμμετείχαν σε χριστουγεννιάτικες δράσεις στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή, με θέμα “Μύρισε Χριστούγεννα”.

Με την ευκαιρία των εκδηλώσεων, εθελοντές από το Προσωπικό της Τράπεζας μοίρασαν στα παιδιά χριστουγεννιάτικα δώρα.

2019

To 2019, στο πλαίσιο του Προγράμματος, παιδιά του Συλλόγου “Φίλων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες” παρακολούθησαν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Τράπεζα υποστήριξε την ενέργεια HD-The Heroes of Digea που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Περίπου 200 παιδιά από το Παιδικό Χωριό SOS, το Κέντρο Προστασίας Παιδιού Ηρακλείου, τη Στέγη Ανηλίκων Αρρένων Ηρακλείου, το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λασιθίου, τη Ζωοδόχο Πηγή και την Εθελοντική Ομάδα Κίτρινη Αποστολή παρακολούθησαν ταινία σε πρώτη προβολή, εξερεύνησαν ειδικά διαμορφωμένες γωνιές δραστηριοτήτων και πρωταγωνίστησαν σε βίντεο που προβλήθηκε στις αίθουσες λαμβάνοντας δώρα για τη συμμετοχή τους. 
Επίσης, πραγματοποιήθηκε παράσταση Θεάτρου Σκιών στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ). Τα παιδιά ψυχαγωγήθηκαν παρακολουθώντας την παράσταση μαζί με Εθελοντές από το Προσωπικό της Τράπεζας, οι οποίοι συνέβαλαν με την παρουσία τους στη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, περισσότερα από 100 παιδιά που φιλοξενούνται σε πέντε ιδρύματα συμμετείχαν σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη μέσω του Προγράμματος Μαζί με τα Παιδιά στο Μουσείο και στο Θέατρο.

Στην Αθήνα, 45 παιδιά, ηλικίας 6 έως 12 ετών, από Το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας, συμμετείχαν σε χριστουγεννιάτικό μουσικοθεατρικό και εικαστικό βιωματικό εργαστήρι χειροτεχνίας με θέμα τον Καρυοθραύστη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Τα παιδιά συμμετείχαν στην αφήγηση του παραμυθιού “Καρυοθραύστης” και στη συνέχεια, δημιουργήσαν χριστουγεννιάτικα στολίδια, τα οποία πήραν μαζί τους.

Στη Θεσσαλονίκη, 55 παιδιά, ηλικίας 12 έως 17 ετών, από το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, το Ορφανοτροφείο Θηλέων “Μέλισσα”, το Παιδικό χωριό SOS στο Πλαγιάρι και Το Χαμόγελο του Παιδιού συμμετείχαν σε χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Σε ειδικούς χώρους - εργαστήρια, πραγματοποιήθηκε πρωτότυπο χριστουγεννιάτικό εργαστήρι πάνω σε πραγματικό κεραμίδι, το οποίο πήραν μετά μαζί τους. Ακολούθησε χριστουγεννιάτικο πάρτι, όπου τα παιδιά τραγούδησαν, διάλεξαν τη μουσική, σε συνεργασία με τον DJ και παρουσίασαν τις δικές τους χορευτικές φιγούρες.

Εθελοντές από το Προσωπικό της Τράπεζας συνέβαλαν στη διεξαγωγή των εκδηλώσεων και μοίρασαν στα παιδιά χριστουγεννιάτικα δώρα.

2020

Στο πλαίσιο του προγράμματος, τον Δεκέμβριο του 2020, παιδιά από το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας, το Ορφανοτροφείο Θηλέων “Μέλισσα”, τα Παιδικά Χωριά SOS ( Βαρης, Θράκης, Κρήτης, Πλαγιάριου και Ξενώνα Βρεφών) και τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπτυξιακή Υστέρηση Π.Ε. Σάμου “Η Μέλισσα” συμμετείχαν σε χριστουγεννιάτικη ψηφιακή γιορτή. Μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, πραγματοποιήθηκε πρωτότυπο χριστουγεννιάτικό εργαστήρι, οπού τα παιδιά δημιούργησαν τα δικά τους αυτοσχέδια μουσικά όργανα και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα, δημιουργώντας έτσι τη δικιά τους ορχήστρα.

Χρησιμοποιούμε τα υποχρεωτικά (τεχνικώς απαραίτητα) cookies για να λειτουργήσει σωστά η ιστοσελίδα μας www.alpha.gr. Με τη συγκατάθεσή σας θα χρησιμοποιήσουμε επιπρόσθετα cookies για τη βελτίωση της περιήγησης στην ιστοσελίδα, την ανάλυση της επίδοσης και της λειτουργικότητάς της και για την παροχή εξατομικευμένων διαφημίσεων. Εάν συμφωνείτε με τη χρήση όλων των επιπρόσθετων cookies επιλέξτε “ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ”, εάν δεν επιθυμείτε την εγκατάστασή των επιπρόσθετων cookies επιλέξτε «ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ» ή ενημερωθείτε για την Πολιτική Cookies καθώς και τους διαφορετικούς τύπους cookies και τροποποιήστε τις προτιμήσεις σας (εκτός από τα τεχνικώς απαραίτητα) επιλέγοντας “Ρυθμίσεις Cookies".