Δίκτυο Καταστημάτων
Αναζητήστε το κοντινότερο
σε εσάς κατάστημα
myAlpha

Ζήστε σε έναν κόσμο γεμάτο Gold προνόμια!

Alpha Bank Gold Personal Banking σημαίνει αποκλειστικές υπηρεσίες και προνόμια που σας κάνουν να αισθάνεσθε μοναδικός. Απολαύστε εξατομικευμένη τραπεζική εμπειρία, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Λύσεις για όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες

Θέλουμε να απολαμβάνετε μία ολοκληρωμένη τραπεζική εμπειρία. Με τον Προσωπικό σας Σύμβουλο στοχεύουμε στην κάλυψη όλων των τραπεζικών και επενδυτικών σας αναγκών, ανταποκρινόμενοι στις επιθυμίες σας.

Εξασφαλίστε ό,τι είναι σημαντικό για εσάς

Μαζί σχεδιάζουμε το μέλλον. Από τις σπουδές έως τη σύνταξή σας, μπορείτε να διαλέξετε το τραπεζοασφαλιστικό πρόγραμμα δημιουργίας κεφαλαίου που ταιριάζει σε εσάς και την οικογένειά σας

Φροντίστε την υγεία σας

Σε συνεργασία με την Generali, μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες παγκοσμίως, παρέχουμε ειδικά, προνομιακά πακέτα υγείας, για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Στέγαση Ζωής

Για την απόκτηση ή ασφάλιση της κατοικίας σας, προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και προσωποποιημένες λύσεις χρηματοδοτήσεως, προσαρμοσμένες στις επιθυμίες και τις δυνατότητές σας.

Δώστε πνοή στην Επιχείρησή σας

Παρέχουμε μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και αναπτυξιακών προγραμμάτων, που εξασφαλίζουν ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους χρηματοδοτήσεως, για την υλοποίηση των επενδυτικών σχεδίων και την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της επιχειρήσεώς σας.