Δίκτυο Καταστημάτων
Αναζητήστε το κοντινότερο
σε εσάς κατάστημα
myAlpha

Σας αξίζει να έχετε δίπλα σας κάποιον που εμπιστεύεστε

Στην υπηρεσία Alpha Bank Gold Personal Banking, η σχέση σας με τον Προσωπικό Συνεργάτη είναι πολύ σημαντική και ορίζεται από δύο βασικές παραμέτρους: τη στενή συνεργασία και τη διαρκή επικοινωνία μαζί σας.

Κατάρτιση, εμπειρία, εξειδικευμένα εργαλεία

Ο Προσωπικός Συνεργάτης είναι υπεύθυνος για τη συνολική σχέση που έχετε με την Τράπεζα και λειτουργεί ως η βασική πηγή για την πληροφόρησή σας, διαθέτοντας:

  • κατάλληλη χρηματοοικονομική εκπαίδευση
  • εμπειρία στις διεθνείς αγορές
  • εξειδικευμένα εργαλεία.

Με τις γνώσεις και τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή του, είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει να καλύψετε το σύνολο των τραπεζικών σας αναγκών αλλά και να αξιοποιήσετε την περιουσία σας.

Επιπλέον, σας ενημερώνει για τις αποκλειστικές υπηρεσίες και προνόμια που έχετε ως μέλη της υπηρεσίας Alpha Bank Gold Personal Banking. 

 

Εξειδικευμένη ομάδα Στελεχών ανάλυσης επενδυτικών χαρτοφυλακίων

Ο Προσωπικός Συνεργάτης πλαισιώνεται από μία εξειδικευμένη ομάδα Στελεχών ανάλυσης επενδυτικών χαρτοφυλακίων. Σκοπός της είναι η ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών για την κάλυψη των επενδυτικών σας αναγκών. Ως μέλος του Alpha Bank Gold Personal Banking, θα λαμβάνετε, σε τακτά χρονικά διαστήματα, εκθέσεις ανάλυσης των αγορών και ενημερωτικό υλικό, με σκοπό την καλύτερη κατανόηση των επενδυτικών και οικονομικών δεδομένων που ισχύουν κατά τον χρόνο έκδοσης αυτών.

Επενδυτικές λύσεις, ειδικά σχεδιασμένες για εσάς!

Ο Προσωπικός σας Συνεργάτης, καταγράφοντας τα οικονομικά σας δεδομένα και το σύνολο των αναγκών σας, συμβάλλει στη διαμόρφωση των επενδυτικών λύσεων που ταιριάζουν σε εσάς μέσω του Alpha Bank Gold χαρτοφυλακίου σας. Συζητάτε μαζί του κάθε αλλαγή που επιθυμείτε να κάνετε και κάθε νέα σας ανάγκη, σύμφωνα με τους επενδυτικούς σας στόχους και τις εξελίξεις των αγορών. Έτσι, μπορείτε να αξιοποιείτε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται.