Δίκτυο Καταστημάτων
Αναζητήστε το κοντινότερο
σε εσάς κατάστημα

Εξατομικευμένες λύσεις για κάθε επενδυτική σας ανάγκη

Με έμφαση στις δανειοδοτήσεις για αγορές ακινήτων (property lending) και στις υπηρεσίες private banking, η Alpha Bank London παρέχει μία σειρά σύγχρονων τραπεζικών υπηρεσιών και προϊόντων, συμπληρώνοντας τις αντίστοιχες υπηρεσίες του Ομίλου Alpha Bank στην Ελλάδα. Οι υπηρεσίες της Tραπέζης είναι σχεδιασμένες ώστε να εξυπηρετούν κυρίως ανάγκες Ελλήνων και Ελληνοκύπριων Πελατών, υψηλής οικονομικής επιφάνειας, με διεθνές προφίλ.

Προτεραιότητα της Αlpha Bank London είναι να βρίσκεται δίπλα στους Πελάτες της, δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης. Οποιοδήποτε και εάν είναι το επενδυτικό σας προφίλ, τα εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη των μονάδων Private Banking και Χρηματοδότησεως Επιχειρήσεων (Corporate Lending), θα ανταποκριθούν με αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό στις ανάγκες σας και θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τους επενδυτικούς σας στόχους.

Mε κεντρικό άξονα τις σύνθετες επιχειρησιακές απαιτήσεις της εποχής, σας προσφέρουμε ειδικά προσαρμοσμένες λύσεις και εξατομικευμένες προτάσεις για κάθε σας ανάγκη, μέσα από τον αποτελεσματικό προσδιορισμό και την ανάλυση των παραμέτρων του κάθε ζητήματος που μας θέτετε.

Alpha Private Bank. Υπηρεσίες Private Banking από την Alpha Bank.