Συμβουλευτική Τραπεζική Επιχειρήσεων
Εξελίξτε την επιχείρησή σας και σχεδιάστε τα επόμενα βήματά σας με εξειδικευμένη καθοδήγηση από τον Επιχειρηματικό Σύμβουλό σας.
Καταθετικά προϊόντα
Γνωρίστε τους σύγχρονους λογαριασμούς καταθέσεων που ανταποκρίνονται πλήρως και αποτελεσματικά σε κάθε επιχειρηματική σας ανάγκη.
Εταιρικές κάρτες
Χαρίστε ευελιξία στις επιχειρηματικές σας συναλλαγές, απολαμβάνοντας παράλληλα ειδικά προνόμια και Bonus επιβράβευση.
IRIS Payments σε επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις
Δεχτείτε πληρωμές από τους πελάτες σας κατευθείαν στον λογαριασμό σας, μόνο με το κινητό ή τον ΑΦΜ της επιχείρησής σας.
Nexi POS – Τερματικά αποδοχής πληρωμών με κάρτες
Ανακαλύψτε τις νέες, καινοτόμες υπηρεσίες αποδοχής πληρωμών και επιλέξτε τη λύση POS που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας.
Οικοσύστημα συνεργατών
Με το οικοσύστημα συνεργατών της Alpha Bank έχετε όλη τη στήριξη που χρειάζεστε για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.
Πράσινες Λύσεις για Μικρές Επιχειρήσεις
Επενδύστε σε λύσεις που συνδυάζουν την ανάπτυξη και την οικονομική απόδοση της επιχείρησής σας, με την κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα.
Υπηρεσίες Μισθοδοσίας
Επωφεληθείτε από πλήθος προνομίων για την εταιρία και το προσωπικό σας, επιλέγοντας την ολοκληρωμένη Υπηρεσία Μισθοδοσίας της Alpha Bank.
Χρηματοδοτικές Λύσεις
Αποκτήστε σήμερα σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό, ενισχύστε τη ρευστότητά σας και υλοποιήστε τα αναπτυξιακά σας σχέδια.
Κλαδικά προγράμματα
Επωφεληθείτε από τις ολοκληρωμένες λύσεις της Alpha Bank που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κλάδου σας.
Ασφάλιση
Προσφέρετε ολοκληρωμένη προστασία στην επιχείρηση σας, διασφαλίζοντας ομαλότητα στην καθημερινή επιχειρηματική σας δραστηριότητα.
Διεθνές Εμπόριο
Δώστε ώθηση στη διεθνή επιχειρηματική σας δραστηριότητα, με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες Διεθνούς Εμπορίου της Alpha Bank.
Διαχείριση Διαθεσίμων
Διαχειριστείτε με μεγαλύτερη ευκολία, ευελιξία και ασφάλεια την τραπεζική επιχειρηματική σας καθημερινότητα.
Χρηματοδοτήσεις
Ανακαλύψτε ειδικά σχεδιασμένες χρηματοδοτικές λύσεις και εξειδικευμένες υπηρεσίες για τις απαιτήσεις της σύγχρονης επιχείρησης.
Υπηρεσίες Πληρωμών
Κερδίστε χρόνο, απλοποιώντας τις διαδικασίες για τη διεκπεραίωση των καθημερινών επαγγελματικών σας συναλλαγών.
Διεθνές Εμπόριο
Ενδυναμώστε τη διεθνή παρουσία σας, εξασφαλίζοντας συνέπεια και ταχύτητα στις εμπορικές σας συναλλαγές.
Προϊόντα Διεθνών Αγορών
Διαχειριστείτε τους κινδύνους που διέπουν τη δραστηριότητά σας στη διεθνή αγορά, αξιοποιώντας τα εξειδικευμένα εργαλεία της Alpha Bank.
Επενδυτική τραπεζική
Ενημερωθείτε για τις υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές υπηρεσίες επενδυτικής τραπεζικής, Corporate Finance της Alpha Bank.
Υπηρεσίες Θεματοφυλακής
Απλοποιήστε την καθημερινότητα της επενδυτικής σας δραστηριότητας με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και καινοτόμα προϊόντα.
Nαυτιλιακές Yπηρεσίες
Αξιοποιήστε την πολυετή πείρα, την τεχνογνωσία και την ειδίκευση μας στον χώρο των ναυτιλιακών χρηματοδοτήσεων και υπηρεσιών.
Υπηρεσίες
Απλοποιήστε την επιχειρηματική σας καθημερινότητα, προσφέροντας ευελιξία και ταχύτητα στις επαγγελματικές σας συναλλαγές.
Νέος πελάτης Digital Business Onboarding
Ξεκινήστε τώρα τη συνεργασία σας με την Alpha Bank online με την υπηρεσία Digital Business Onboarding.
e-Banking
Αποκτήστε τον έλεγχο των οικονομικών της επιχείρησής σας, απολαμβάνοντας ένα εύχρηστο περιβάλλον που μπορεί να ανταποκριθεί με ευκολία στις πολλαπλές σας ανάγκες.
Mobile apps
Ο έλεγχος και η διαχείριση των οικονομικών σας είναι στο χέρι σας, με τις σύγχρονες εφαρμογές της Alpha Bank για κινητό και tablet.
Μαζικές πληρωμές και εισπράξεις
Κερδίστε χρόνο, πραγματοποιώντας εύκολα και με ασφάλεια, μαζικές συναλλαγές για την επιχείρησή σας, online!
Nexi XPay: Πλατφόρμα online πληρωμών
Ανακαλύψτε τον τρόπο αποδοχής online πληρωμών που ταιριάζει στην επιχείρησή σας και δεχτείτε πληρωμές από τους πελάτες σας με όλες τις κάρτες.
Διεθνές Εμπόριο
Ανακαλύψτε σύγχρονα, online εργαλεία και εξατομικευμένες υπηρεσίες που διευκολύνουν και αναβαθμίζουν τη διεθνή σας δραστηριοποίηση.
Χρηματοοικονομική Διαχείριση
Διαχειριστείτε ακόμα πιο εύκολα, online, την επιχειρηματική σας ρευστότητα και ενημερωθείτε σφαιρικά, σε πραγματικό χρόνο!
Online Νομιμοποίηση Εκπροσώπησης
Η ανανέωση της νομιμοποίησης εκπροσώπησης γίνεται και ηλεκτρονικά μέσω myAlpha Web για Επιχειρήσεις!
Εργαλεία
Για κάθε τραπεζική ανάγκη που θέλετε να καλύψετε ηλεκτρονικά, έχουμε την υπηρεσία που σας ταιριάζει.
Alpha Online Προθεσμιακή για Επιχειρήσεις
Εύκολα και γρήγορα μέσα από το myAlpha Web για επιχειρήσεις.
myBusiness Benefit
Επωφεληθείτε από τα πακέτα συναλλαγών myBusiness Benefit και μειώστε τα μηνιαία έξοδα για τραπεζικές συναλλαγές της επιχείρησής σας
Alpha Bank Group API Portal
Δημιουργήστε σήμερα τις εφαρμογές του μέλλοντος χρησιμοποιώντας τα Open Banking APIs της Alpha Bank, μέσα απο τη νέα υπηρεσία Alpha Bank Group API Portal.
Ταμείο Εγγυοδοσίας Καινοτομίας
Εγγυοδοτικό Πρόγραμμα για την κάλυψη δαπανών υλοποίησης επενδυτικών σχεδίων καινοτόμων επιχειρήσεων.
ΕΣΠΑ 2021-2027
Επενδύστε στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την ενεργειακή αναβάθμιση της επιχείρησής σας με το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027.
Invest EU – Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων
Χρηματοδοτήστε ανάγκες σε κεφάλαιο κίνησης, και επενδυτικά σχέδια για πράσινη και ψηφιακή αναβάθμιση με 80% εγγύηση από το Invest EU.
Ταμείο Εγγυοδοσίας EAT - TΜΕΔΕ
Κεφάλαιο Κίνησης με την Εγγύηση του «Ταμείου Εγγυοδοσίας ΕΑΤ–ΤΜΕΔΕ» της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας.
Ταμείο Χαρτοφυλακίου Business Growth Fund
Χρηματοδοτήστε τις επενδύσεις σας για πράσινη μετάβαση και ψηφιακή αναβάθμιση ή τις ανάγκες σας σε κεφάλαιο κίνησης με συγχρηματοδοτούμενα δάνεια.
Χρηματοδότηση μέσω της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων
Επωφεληθείτε από προνομιακούς όρους, ευελιξία και ταχύτητα στη χρηματοδότηση των επιχειρηματικών σας αναγκών.
Εγγυοδοτικά Προγράμματα για το Διεθνές Εμπόριο
Διασφαλίστε με την εγγυοδοσία της Alpha Bank τις εμπορικές σας συναλλαγές και διευρύνετε την πρόσβασή σας στις διεθνείς αγορές.
Αναπτυξιακός Νόμος 4887/2022
Εξασφαλίστε την απαραίτητη χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση των επενδυτικών σας σχεδίων που υλοποιούνται στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Νόμου 4887/2022
Νέος πελάτης Επιχειρήσεων
Δίκτυο Καταστημάτων
Αναζητήστε το κοντινότερο
σε εσάς κατάστημα
myAlpha

Bonus

Tώρα, μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δυνατότητα για online εξαργύρωση πόντων, μέσω του Προγράμματος Επιβράβευσης Bonus, που πρώτη η Alpha Bank ενσωμάτωσε στη σύγχρονη υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου Nexi e-Commerce, για όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα που συνεργάζονται με την υπηρεσία. 

Οι πελάτες των Επιχειρήσεων έχουν το όφελος να λαμβάνουν  προσωποποιημένη πληροφόρηση σχετικά με την κάρτα τους, τη στιγμή της συναλλαγής και συγκεκριμένα:

  • βλέπουν άμεσα, πριν την πραγματοποίηση της συναλλαγής, τους διαθέσιμους πόντους της κάρτας τους
  • τους παρέχεται η δυνατότητα για online εξαργύρωση πόντων, εάν το ηλεκτρονικό κατάστημα ανήκει στις συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις του Προγράμματος.

Παράλληλα, τα οφέλη και για τις Επιχειρήσεις είναι σημαντικά, διότι παρέχοντας τη δυνατότητα εξαργυρώσεων αυξάνουν τις παραγγελίες τις ιστοσελίδας τους και αυξάνουν περαιτέρω την πιστότητα (loyalty) των πελατών τους.

Tokenization

Η υπηρεσία Tokenisation του Nexi e- Commerce διευκολύνει τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να δέχονται online συναλλαγές, χωρίς ο πελάτης τους/ κάτοχος κάρτας να απαιτείται να συμπληρώσει το σύνολο των στοιχείων της κάρτας του, κάθε φορά που επιθυμεί να πραγματοποιήσει συναλλαγή. 

Η υπηρεσία συνδυάζει τη πραγματοποίηση συναλλαγών σε ένα βήμα (One click payment) με την ασφάλεια στη διαδικασία, καθώς δεν απαιτείται να αποθηκευτεί οποιαδήποτε ευαίσθητη πληροφορία αναφορικά με τα στοιχεία της κάρτας στο σύστημα της Επιχειρήσεως. 

Σημαντικά είναι τα πλεονεκτήματα που προσφέρονται ειδικά σε Επιχειρήσεις που επιθυμούν να δέχονται επαναλαμβανόμενες πληρωμές από τους πελάτες τους, δίνοντάς τη δυνατότητα στον κάτοχο της κάρτας στις επόμενες συναλλαγές του να μην πληκτρολογεί ξανά τα στοιχεία της κάρτας του. 

Recurring Payments

Μέσω του Nexi e- Commerce, παρέχεται η δυνατότητα για πραγματοποίηση επαναλαμβανόμενων συναλλαγών σταθερού ποσού (Recurring Payments).

Οι επαναλαμβανόμενες συναλλαγές δίνουν στον πελάτη/κάτοχο της κάρτας τη δυνατότητα να εξουσιοδοτεί την Επιχείρηση σας online, μέσω της δικής σας ιστοσελίδας, για τη χρέωση της κάρτας που δηλώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα, τα οποία  δηλώνονται τη στιγμή της συναλλαγής. 

Διαχειριστικό Εργαλείο BackOffice

To Διαχειριστικό Εργαλείο BackOffice της υπηρεσίας Nexi e-Commerce, παρέχει μία σειρά δυνατοτήτων που διευκολύνουν την Επιχείρηση στη διαχείριση των συναλλαγών που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, όπως: 

  • πολλαπλά επίπεδα πρόσβασης χρηστών ανάλογα με τα δικαιώματα που επιθυμεί η Επιχείρηση για κάθε ρόλο χρήστη (Admin, MO/TO, View Only).
  • πλήρη διαχείριση των συναλλαγών (λεπτομερής & συγκεντρωτική απεικόνιση συναλλαγών, μερική / ολική χρέωση κάρτας, μερικός / ολικός αντιλογισμός συναλλαγών).
  • δυνατότητα εξαγωγής αρχείου συναλλαγών, με διευρυμένα κριτήρια για αναζήτηση.
  • δυνατότητα να γίνεται εκτύπωση αποδεικτικού για κάθε συναλλαγή που έχει πραγματοποιηθεί (χρεώσεις, επιστροφές, κ.λπ.).

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ BACKOFFICE