Δίκτυο Καταστημάτων
Αναζητήστε το κοντινότερο
σε εσάς κατάστημα
myAlpha
  • Gold Personal Banking
  • Ενημέρωση για τα μέλη της Υπηρεσίας Alpha Bank Gold Personal Banking

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η Υπηρεσία Alpha Bank Gold Personal Banking απευθύνεται σε Ιδιώτες Πελάτες με συνολική τραπεζική σχέση άνω ή ίσο των Ευρώ 70.000 ή με συνολικά υπόλοιπα σε επενδυτικά προϊόντα (εκτός προϊόντων που τηρούνται στην Alpha Finance) άνω ή ίσο των Ευρώ 35.000 και προϋπόθεση για την εξακολούθηση παροχής της Υπηρεσίας αυτής, είναι η αναβάθμιση της τραπεζικής σας θέσης μέχρι 31.05.2023.

Μέλημά μας είναι να συνεχίσετε να απολαμβάνετε όλα τα προνόμια που έχουμε σχεδιάσει για εσάς.

Η χρεωστική κάρτα, Gold Enter Bonus Mastercard, που έχετε στη διάθεσή σας, αποτελεί την κάρτα μέλους της Yπηρεσίας και σας δίνει πρόσβαση στα παραπάνω προνόμια. 

Στην περίπτωση που η αναβάθμιση της τραπεζικής θέσης δεν είναι εφικτή, από 1.6.2023 θα συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε μέσα από τα Δίκτυα Εξυπηρέτησης Ιδιωτών της Alpha Bank, προσφέροντάς σας τις αντίστοιχες υπηρεσίες, προϊόντα και προνόμια Ιδιωτών Πελατών. Επιπλέον η κάρτα “μέλους” της Υπηρεσίας θα αντικατασταθεί από μια νέα χρεωστική κάρτα, Enter Bonus Mastercard, η οποία θα ταχυδρομηθεί στη διεύθυνσή σας, χωρίς χρέωση συνδρομής για το πρώτο έτος.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη σας και προσβλέπουμε στη διατήρηση και επέκταση της συνεργασίας μας στο Alpha Bank Gold Personal Banking.