Αρχική σελίδαΕπικοινωνίαΒοήθειαΔομή σελίδωνΌροι χρήσεωςENGLISH  Αναζήτηση


Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα: Ιδιώτες:
   
   
Καταθέσεις
Επενδυτικά προϊόντα
Alpha Μισθοδοσία
Κάρτες
Bonus
Πρόγραμμα
Μembership Rewards
Χρυσή Alpha Bank Visa
Κάρτες Διευκολύνσεως
Λοιπές πιστωτικές κάρτες
Χρεωστικές κάρτες
Κάρτες ανέπαφων συναλλαγών
Προπληρωμένη κάρτα
Kάρτες UnionPay
Υπηρεσίες Καρτών
Όροι Συμβάσεως Καρτών Alpha Bank
Στεγαστικά δάνεια
Προϊόντα Καταναλωτικής Πίστεως
Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον
Alpha Πράσινες Λύσεις
Alpha Personal Banking
Σειρά Νέων ALPHA 1|2|3
Τραπεζοασφαλιστικά Προϊόντα
Alpha e-Services
Alpha Web Banking
Alphaphone Banking
ALPHATRADE
Alpha Mobile Banking
Alphanet ATM-24
Κέντρα Αυτόματων Συναλλαγών (Κ.Α.Σ.)
Alpha Private Bank
Πάγιες εντολές
Λοιπές υπηρεσίες
MiFID
Ενημέρωση για τον ΙΒΑΝ
Μεταφορά Λογ/μού Καταθέσεων
 
 

   

Κάρτες

Επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα www.alpha.gr/cards

Ενημερωθείτε εδώ για τις κάρτες εκδόσεως Alpha Bank για ιδιώτες:  

Bonus 

Κάρτα BLUE από την American Express® : Η Κάρτα Blue  από την American Express είναι η  σύγχρονη κάρτα που εκπλήσσει με τη «διαφάνειά» της.
Συνδυάζει  το κύρος της American Express και  τα μοναδικά προνόμια του Μεγαλύτερου Προγράμματος Επιβραβεύσεως Συναλλαγών  Bonus !
περισσότερα >>

Alpha Bank Bonus Premium American Express®: Η premium κάρτα που σας προσφέρει όλα τα προνόμια των καρτών Bonus, μέσω του μοναδικού Προγράμματος Επιβραβεύσεως Συναλλαγών Bonus και επιπλέον επιβραβεύει την κάθε σας αγορά με διπλάσιους πόντους!
περισσότερα >>

Αlpha Bank Bonus Visa: είναι μία έξυπνη, σύγχρονη πιστωτική κάρτα με το διεθνές κύρος και την αποδοχή της Visa που επιβραβεύει την κάθε σας συναλλαγή δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προσφέρετε στον εαυτό σας το Bonus που επιθυμείτε!
περισσότερα >>

Αlpha Bank Bonus Mastercard: είναι μία έξυπνη, σύγχρονη πιστωτική κάρτα με τα προνόμια της MasterCard που επιβραβεύει την κάθε σας συναλλαγή με Bonus πόντους!
περισσότερα >>

Alpha Bank Bonus American Express : αποκλειστικά από την Alpha Bank η  πιστωτική κάρτα που σας  εντάσσει στο μοναδικό κόσμο της American Express και σας προσφέρει επιπλέον 50% περισσότερους Bonus πόντους σε κάθε σας συναλλαγή!
περισσότερα >>

Enter Bonus American Express Enter Bonus American Express®: Έλεγχος των μετρητών σας και επιβράβευση Bonus μαζί! Η σύγχρονη χρεωστική κάρτα που συνδυάζει επιβράβευση με Bonus πόντους όλων των αγορών σας, απόλυτο έλεγχο στη διαχείριση των μετρητών σας, με απευθείας χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού, ευκολία και ασφάλεια στις συναλλαγές σας και υψηλή αισθητική!
περισσότερα >>
WIND Bonus American Express WIND Bonus American Express: Η κάρτα που σας παρέχει την αναγνώριση μιας κάρτας American Express καθώς και αποκλειστικά προνόμια επικοινωνίας από την Wind  μέσα από το μεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Συναλλαγών. περισσότερα >>
WIND Bonus Visa WIND Bonus Visa: Αποτελεί μια έξυπνη και ευέλικτη κάρτα συνεργασίας (co-branded)  που συνδυάζει αποκλειστικά προνόμια Wind μέσα από το μεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Συναλλαγών.
περισσότερα >>
Aegean Bonus Visa Η Aegean Bonus Visa είναι η πιστωτική κάρτα που δημιούργησε η  Αlpha Bank  σε συνεργασία με την Aegean Airlines και η οποία συνδυάζει το Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Συναλλαγών Bonus της Alpha Bank, με το πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles & Bonus της Aegean!
περισσότερα >>
Η Vodafone Bonus American Express είναι η νέα πιστωτική κάρτα που δημιούργησε η Alpha Bank σε συνεργασία με τη Vodafone , η οποία επιβραβεύει με διπλάσιους Bonus πόντους κάθε σας συναλλαγή και προσφέρει παράλληλα μοναδικά προνόμια επικοινωνίας Vodafone!
περισσότερα >>
 Η Vodafone Bonus Visa είναι η νέα πιστωτική κάρτα που δημιούργησε η Alpha Bank σε συνεργασία με τη Vodafone , η οποία επιβραβεύει με Bonus πόντους κάθε σας συναλλαγή και προσφέρει παράλληλα μοναδικά προνόμια επικοινωνίας Vodafone!
περισσότερα >>

Χρυσή Alpha Bank Visa

Χρυσή Αlpha Bank Visa Χρυσή Αlpha Bank Visa : Είναι μία κάρτα κύρους και διεθνούς αποδοχής, η οποία δίδει στους επίλεκτους κατόχους της τη δυνατότητα να απολαμβάνουν έναν κόσμο «χρυσών» προνομίων!
περισσότερα >>

Λοιπές πιστωτικές κάρτες

notosplus Visa notosplus Visa:
Η κάρτα που σας δίδει επιστροφή για όλες τις αγορές σας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Κερδίστε ακόμη μεγαλύτερη επιστροφή στα πολυκαταστήματα notosgalleries και notoshome και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια στο shopping!
περισσότερα >>
Dynamic American Express

Dynamic American Express: Ήρθε και είναι πιο Dynamic από ποτέ! Πρόκειται για τη συνέχεια του πιο επιτυχημένου προγράμματος επιστροφής μετρητών στην Ελληνική αγορά!
περισσότερα >>

Κάρτες Διευκολύνσεως

Χρυσή Κάρτα American Express® : Η κάρτα που παρέχει στα μέλη της ποιοτική και προσωπική εξυπηρέτηση σε κάθε περίσταση και σε κάθε σημείο του  κόσμου. Aπολαύστε την καταξίωση που σας προσφέρει και εκμεταλλευτείτε τα αποκλειστικά προνόμια που είναι σχεδιασμένα ειδικά για τον ξεχωριστό τρόπο ζωής σας. 
περισσότερα >>

Κάρτα American Express® : Είναι μία κάρτα διευκολύνσεως με διεθνή αναγνώριση που σας παρέχει ελευθερία κινήσεων, ευελιξία στις αγορές σας και επιβραβεύει τα μέλη της μέσω του Προγράμματος Membership Rewards. 
περισσότερα >>


Χρεωστικές κάρτες 

Alpha Bank Enter Visa : Το "διαβατήριο" για τον λογαριασμό σας! Χρησιμοποιήστε τη για αγορές σε όλο τον κόσμο και για αναλήψεις μετρητών με απευθείας χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού σε Ευρώ. 
περισσότερα >>
Alpha Bank Enter MasterCard: Με τη νέα κάρτα Alpha Bank Enter MasterCard μπορείτε να πραγματοποιείτε τις καθημερινές σας συναλλαγές με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία και απόλυτη ασφάλεια.
περισσότερα>>

Κάρτες ανέπαφων συναλλαγών

Enter Bonus American Express Enter Bonus American Express®: Έλεγχος των μετρητών σας και επιβράβευση Bonus μαζί! Η σύγχρονη κάρτα που διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών (contactless) και συνδυάζει επιβράβευση με Bonus πόντους όλων των αγορών σας, απόλυτο έλεγχο στη διαχείριση των μετρητών σας, ευκολία και ασφάλεια στις συναλλαγές σας και υψηλή αισθητική!
περισσότερα >>
Alpha Bank Enter Visa Tap ´n Pay: Η Alpha Bank, σε συνεργασία με την Vodafone, παρουσιάζουν το Tap ´n Pay, την νέα εφαρμογή για τη διενέργεια ανέπαφων συναλλαγών με χρήση κινητού τηλεφώνου (mobile payments).
περισσότερα>>
Alpha Bank Enter Visa contactless: Οι καθημερινές σας συναλλαγές πραγματοποιούνται σε χρόνο express! Επωφεληθείτε από την καινοτομία της νέας τεχνολογίας contactless και ταυτόχρονα απολαύστε τα προνόμια των χρεωστικών καρτών Alpha Bank Enter.
περισσότερα>>
Alpha Bank Enter MasterCard contactless: Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο απλή όταν κινήστε χωρίς περιορισμούς. Με τη νέα κάρτα Alpha Bank Enter MasterCard contactless απολαμβάνετε την καινοτομία της τεχνολογίας contactless στις καθημερινές συναλλαγές , άμεση πρόσβαση στον τραπεζικό σας λογαριασμό απαλλαγμένοι από το άγχος των μετρητών και του συναλλάγματος.
περισσότερα>>

Προπληρωμένη κάρτα

Alpha Bank Prepaid MasterCard: Ασφάλεια και έλεγχος στις αγορές σας!
H νέα, προπληρωμένη και επαναφορτιζόμενη Κάρτα από την Alpha Bank, η οποία σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε αγορές έως το ύψος του ποσού με το οποίο την έχετε «φορτίσει». Η Κάρτα παρέχεται με τη μορφή πλαστικού και είναι προσωπική.
περισσότερα>>


 Εκτύπωση