Δίκτυο Καταστημάτων
Αναζητήστε το κοντινότερο
σε εσάς κατάστημα
myAlpha
  • Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Γιορτάστε μαζί μας και κερδίστε

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι αφιερωμένη σε εσάς, και τη γιορτάζουμε μαζί σας.

Από 02.10.2023 έως 08.10.2023, μοιραστείτε μαζί μας μια θετική εμπειρία που ξεχωρίσατε από την εξυπηρέτησή μας, και κερδίστε 3.000 Bonus πόντους που εξαργυρώνετε στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος Bonus. Η γνώμη σας μας βοηθά να γινόμαστε καλύτεροι και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε.

Διαβάστε αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις της ενέργειας

Ένας θεσμός για την αξία της εξυπηρέτησης

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι ένας διεθνής θεσμός που γιορτάζεται κάθε χρόνο την πρώτη πλήρη εβδομάδα του Οκτωβρίου σε πάνω από 60 χώρες του κόσμου. Στόχος του είναι να αναδείξει την αξία της εξυπηρέτησης πελατών και να επιβραβεύσει τους ανθρώπους που εξυπηρετούν και υποστηρίζουν πελάτες καθημερινά.

Στην Ελλάδα η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ). Κατά τη διάρκειά της, οι συμμετέχουσες εταιρείες διοργανώνουν ενημερωτικές και ψυχαγωγικές δράσεις για τους πελάτες και τους συνεργάτες τους.

Οι πελάτες μας στο προσκήνιο

Βάζουμε τον άνθρωπο στο επίκεντρο της τραπεζικής και εστιάζουμε στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Θέλουμε διαρκώς να βελτιωνόμαστε, για να έχετε απρόσκοπτη και προσωποποιημένη τραπεζική εμπειρία. Γι’ αυτό, προσπαθούμε να εντοπίζουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες που σας εξυπηρετούν, και κάνουν την καθημερινότητά σας πιο απλή και εύκολη. Σεβόμαστε τη διαφορετικότητα και φροντίζουμε για προσβασιμότητα και συμπερίληψη σε όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων μας. 

Μέσα στο 2023:

  • Εξυπηρετήσαμε 1,5 εκατ. πελάτες μέσα από το myAlpha Web και το myAlpha Mobile το τελευταίο τρίμηνο.
  • Υποστηρίξαμε 31,5 εκατ. εγχρήματες συναλλαγές πελατών σε ATM.
  • Κλείσαμε 246.000 ραντεβού με πελάτες μέσα από το myAlpha Ραντεβού.
  • Ανταποκριθήκαμε σε πάνω από 2 εκατ. κλήσεις πελατών στο τηλεφωνικό κέντρο μας.
  • Υποστηρίξαμε συνολικά 1,6 εκατ. πελάτες στην εκτέλεση των συναλλαγών τους.  

Αν μείνατε ικανοποιημένοι από τους ανθρώπους μας, μοιραστείτε μαζί μας τη θετική εμπειρία σας και κερδίστε 3.000 Bonus πόντους.

Μοιράζομαι τη θετική εμπειρία μου