Αρχική σελίδαΕπικοινωνίαΒοήθειαΔομή σελίδωνΌροι χρήσεωςENGLISH  Αναζήτηση


Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα: Ιδιώτες: Alphaphone Banking:
   
   
Καταθέσεις
Επενδυτικά προϊόντα
Alpha Μισθοδοσία
Κάρτες
Στεγαστικά δάνεια
Προϊόντα Καταναλωτικής Πίστεως
Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον
Alpha Πράσινες Λύσεις
Alpha Bank Gold Personal Banking
Σειρά Νέων ALPHA 1|2|3
Τραπεζοασφαλιστικά Προϊόντα
Alpha e-Services για Ιδιώτες
Alpha Web Banking
Alphaphone Banking
Διαδικασίες εγγραφής
Κόστος
Αίτηση εγγραφής
ALPHATRADE
Alpha Mobile Banking
Alphanet ATM-24
Κέντρα Αυτόματων Συν/γών
Alpha Private Bank
Πάγιες εντολές
Λοιπές υπηρεσίες
MiFID
Ενημέρωση για τον ΙΒΑΝ
Μεταφορά Λογ/μού Καταθέσεων
 
 
Διαδικασίες εγγραφής

Για να γίνετε συνδρομητής στην υπηρεσία Alphaphone Banking και να εκτελείτε τις τραπεζικές σας συναλλαγές ηλεκτρονικά πρέπει :
Να τηρείτε τουλάχιστον έναν λογαριασμό καταθέσεων σε Ευρώ στην Alpha Bank.
Να συμπληρώσετε μία αίτηση εγγραφής στα εναλλακτικά δίκτυα της Alpha Bank (Alpha Web Banking, Alphaphone Banking, Alpha Mobile Banking).
Να παραλάβετε τον Κωδικό Συνδρομητή και τον Μυστικό Κωδικό (ΡΙΝ) που σας δίνουν πρόσβαση στα εναλλακτικά δίκτυα της Alpha Bank.

Αν είστε ήδη συνδρομητής της υπηρεσίας Alpha Web Banking, μπορείτε, εκτελώντας τη σχετική συναλλαγή, να ενεργοποιήσετε τη χρήση της υπηρεσίας Alphaphone Banking.

Αίτηση εγγραφής στην υπηρεσία μπορείτε να υποβάλετε :

Ηλεκτρονικά μέσω του Internet ή καλώντας στο
801 11 326 0000 ή στο 210 326 0000
(καθημερινά, 8:00 π.μ.- 10:30 μ.μ.)
Στην περίπτωση αυτή, αφού παραλάβετε ταχυδρομικά τον Μυστικό Κωδικό, στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στην αίτησή σας, μπορείτε να προσέλθετε σε οποιοδήποτε Κατάστημα της Τραπέζης για να παραλάβετε την «Κάρτα Συνδρομητή», στην οποία αναγράφεται και ο Κωδικός Συνδρομητή.

Σε οποιοδήποτε Κατάστημα της Τραπέζης
Στην περίπτωση αυτή, θα παραλάβετε στο Κατάστημα την «Κάρτα Συνδρομητή», στην οποία αναγράφεται και ο Κωδικός Συνδρομητή και στη συνέχεια θα παραλάβετε ταχυδρομικά τον Μυστικό Κωδικό στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στην αίτησή σας.

Σε κάθε περίπτωση, κατά την προσέλευσή σας στο Κατάστημα θα χρειαστεί να προσκομίσετε την αστυνομική σας ταυτότητα (ή άλλο πιστοποιητικό ταυτοποίησης) και να υπογράψετε τους όρους χρήσεως των εναλλακτικών δικτύων της Alpha Bank (σε περίπτωση αιτήσεως για την ατομική σας επιχείρηση θα πρέπει να προσκομίσετε και τη σχετική σφραγίδα).

Παρακαλούμε να μη φυλάτε στο ίδιο μέρος τον Κωδικό Συνδρομητή και τον Μυστικό Κωδικό προσβάσεως. Η γνώση τους από τρίτους τους δίνει πρόσβαση στο σύστημα και στους λογαριασμούς σας.

Μετά την παραλαβή των κωδικών σας, μπορείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα της Τραπέζης αλλά και μέσω του Alpha Web Banking να διαμορφώνετε τις υπηρεσίες σας προσθέτοντας ή αφαιρώντας καταθετικούς λογαριασμούς, πιστωτικές κάρτες, δάνεια, επενδυτικούς λογαριασμούς Αμοιβαίων Κεφαλαίων κ.λπ. (για περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο «διαχειρίσεως» του προφίλ σας μέσω του Alpha Web Banking πατήστε εδώ)

 
 
 
     
  Γίνε μέλος Περισσότερα
     

 Εκτύπωση