Πιστωτικές Κάρτες
Eπωφεληθείτε από το μοναδικά Προγράμματα Επιβράβευσης της Alpha Bank και απολαύστε προνόμια από την πρώτη κιόλας αγορά σας.
Χρεωστικές κάρτες
Κάντε την καθημερινότητά σας πιο απλή και εύκολη, χαρίστε Bonus στις συναλλαγές σας.
Προπληρωμένες Κάρτες
Οργανώστε τα οικονομικά σας στα μέτρα σας και αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο.
Προγράμματα Επιβράβευσης
Γνωρίστε έναν κόσμο μοναδικών προνομίων και υπηρεσιών, που σας χαρίζουν τα Προγράμματα Επιβράβευσης των καρτών Alpha Bank.
Ψηφιακά Πορτοφόλια
Γνωρίστε και εσείς τα ψηφιακά πορτοφόλια που παρέχει η Alpha Bank και απλοποιήστε την καθημερινότητά σας
Υπηρεσίες
Γρήγορες πληρωμές, μεγαλύτερη ασφάλεια και άμεση ενημέρωση με τις υπηρεσίες των καρτών Alpha Bank.
Νέα & Προσφορές
Ενημερωθείτε για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί σχετικά με τις κάρτες Alpha Bank.
Αποκτήστε το Dentist Pass από την Alpha Bank
Επιλέξτε την Alpha Bank για το Dentist Pass και λάβετε 40€ για οδοντίατρο ή ορθοδοντικό για το παιδί σας. Κάντε την αίτησή σας σε 3 απλά βήματα.
Τουρισμός για Όλους 2024 από την Alpha Bank
Επιλέξτε την Alpha Bank για το Τουρισμός για Όλους 2024 και μπείτε σε κλήρωση για διαμονή σε όλη την Ελλάδα. Κάντε την σας αίτηση σε 4 απλά βήματα.
Απόκτησε Youth Pass από την Alpha Bank
Αν είσαι 18-19 ετών, επίλεξε την Alpha Bank για το Youth Pass και λάβε 150€ για τουρισμό, πολιτισμό ή μεταφορές.
Πώς να κάνετε αίτηση αμφισβήτησης για συναλλαγή με κάρτα
Δείτε πώς μπορείτε να αμφισβητήσετε συναλλαγές σε 5 απλά βήματα.
Nέος Πελάτης
Ανοίξτε τον πρώτο σας λογαριασμό στην Alpha Bank από το κινητό σας
e-Βanking
Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα στις συναλλαγές σας, από όπου και να βρίσκετε, όποιο μέσο και αν επιλέξετε για να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας
Online κωδικοί e-Banking
Αν είστε ήδη πελάτης μας, αποκτήστε κωδικούς e-Banking από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.
Ψηφιακά Πορτοφόλια
Γνωρίστε και εσείς τα ψηφιακά πορτοφόλια που παρέχει η Alpha Bank και απλοποιήστε την καθημερινότητά σας.
Mobile apps
Ο έλεγχος και η διαχείριση των οικονομικών σας είναι στο χέρι σας, με τις σύγχρονες εφαρμογές της Alpha Bank για κινητό και tablet.
Ενημέρωση Στοιχείων
Αλλάξτε ή πιστοποιήστε τα προσωπικά στοιχεία σας χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.
Online Προϊόντα
Αποκτήστε και διαχειριστείτε online τα τραπεζικά σας προϊόντα, γρήγορα και με ασφάλεια.
Εργαλεία
Για κάθε τραπεζική ανάγκη που θέλετε να καλύψετε ηλεκτρονικά, έχουμε την υπηρεσία που σας ταιριάζει.
Υποστήριξη ηλεκτρονικών υπηρεσιών
Χρειάζεστε βοήθεια; Βρείτε απαντήσεις και συμβουλές σχετικά με τα ψηφιακά κανάλια μας.
Δίκτυο Καταστημάτων
Αναζητήστε το κοντινότερο
σε εσάς κατάστημα
myAlpha

Προσωπική εξυπηρέτηση σε μια νέα εποχή

Τα τελευταία χρόνια οι τράπεζες επενδύουν όλο και περισσότερο στις νέες τεχνολογίες, και προωθούν τις πλατφόρμες ηλεκτρονικής τραπεζικής. Συνεχώς εμπλουτίζουν τις δυνατότητες του e-Banking και πλέον δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να κάνουν περισσότερες τραπεζικές εργασίες online: από απλή ενημέρωση και καθημερινές συναλλαγές, μέχρι απόκτηση νέων προϊόντων και επενδύσεις.

Τι σημαίνει όμως αυτό για την προσωπική σχέση κάθε πελάτη με την τράπεζα; Πώς θα μπορεί να πάρει απαντήσεις σε απορίες που μπορεί να έχει για κάποιο προϊόν; Θα μπορεί να ζητήσει βοήθεια και καθοδήγηση όταν αντιμετωπίζει δυσκολίες ή χρειάζεται επενδυτική συμβουλή;

Έμφαση σε όσα έχουν πραγματική σημασία

Τα ψηφιακά εργαλεία δεν έχουν στόχο να γκρεμίσουν τις ανθρώπινες σχέσεις, ούτε να κάνουν την εξυπηρέτηση απρόσωπη. Αντιθέτως, σκοπός τους είναι να αναβαθμίσουν τη συνολική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. Όταν δεν χρειάζεται να ασχοληθούν με απλές, καθημερινές συναλλαγές, οι εργαζόμενοι στα καταστήματα έχουν περισσότερο χρόνο να ασχοληθούν με εσάς και τις ανάγκες σας. Μπορούν να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο για να λύσουν απορίες που έχετε για τα δάνειά σας, να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα επενδυτικά προϊόντα που σας ταιριάζουν και να σας προτείνουν ασφαλιστικές λύσεις.

Με αυτόν τον τρόπο, ενισχύεται η επικοινωνία και η συνεργασία, ενώ χτίζετε ακόμη πιο δυνατές σχέσεις εμπιστοσύνης.

e-Banking: το εργαλείο που εξελίσσει τη σχέση με την τράπεζα

Η online εξυπηρέτηση μέσα από το e-Banking και το mobile banking, σας δίνει ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο και ελευθερία κινήσεων. Σας βοηθάει να διαχειρίζεστε γρήγορα και εύκολα τα οικονομικά σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Παράλληλα, σας προσφέρει ένα μεγάλο πλεονέκτημα: κάνετε όλες τις απλές συναλλαγές μόνοι σας, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα, ακόμη και σε αργίες, χωρίς να χρειάζεται να μετακινείστε ή να περιμένετε σε ουρές.

Παράλληλα, μπορείτε να καλύψετε και άλλες τραπεζικές και επενδυτικές ανάγκες. Είτε έχετε ήδη επιλέξει να ενημερωθείτε από κάποιον σύμβουλο σε κατάστημα είτε βρήκατε τις πληροφορίες online, μπορείτε να αποκτήσετε τα νέα προϊόντα που χρειάζεστε γρήγορα και εύκολα, με λίγα μόνο κλικ.

Έτσι, γλιτώνετε χρόνο και προσαρμόζετε την τραπεζική εξυπηρέτηση στα μέτρα σας.

Μπείτε στον κόσμο του e-Banking

Συνδυάστε τα καλύτερα στοιχεία από δύο κόσμους. Αξιοποιήστε τις δυνατότητες του e-Banking, χωρίς να χάσετε την προσωπική εξυπηρέτηση και συμβουλευτική για τα οικονομικά σας.

Από το κινητό σας μέσα από το myAlpha Mobile ή από τον υπολογιστή σας μέσα από το myAlpha Web, μπορείτε όχι μόνο να κάνετε συναλλαγές, αλλά και να διαχειρίζεστε τα τραπεζικά και επενδυτικά προϊόντα σας, όποια ώρα σας εξυπηρετεί, όπου κι αν βρίσκεστε. Δείτε τις βασικές τραπεζικές εργασίες που μπορείτε να ολοκληρώσετε μόνοι σας online, εξοικειωθείτε με όλες τις δυνατότητες μέσα από εκπαιδευτικά how-to video και βρείτε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά σας σχετικά με το e-Banking.

Δείτε τις βασικές τραπεζικές εργασίες που μπορείτε να ολοκληρώσετε μόνοι σας online, εξοικειωθείτε με όλες τις δυνατότητες μέσα από εκπαιδευτικά how-to video και βρείτε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά σας σχετικά με το e-Banking.