Πιστωτικές Κάρτες
Eπωφεληθείτε από το μοναδικά Προγράμματα Επιβράβευσης της Alpha Bank και απολαύστε προνόμια από την πρώτη κιόλας αγορά σας.
Χρεωστικές κάρτες
Κάντε την καθημερινότητά σας πιο απλή και εύκολη, χαρίστε Bonus στις συναλλαγές σας.
Προπληρωμένες Κάρτες
Οργανώστε τα οικονομικά σας στα μέτρα σας και αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο.
Προγράμματα Επιβράβευσης
Γνωρίστε έναν κόσμο μοναδικών προνομίων και υπηρεσιών, που σας χαρίζουν τα Προγράμματα Επιβράβευσης των καρτών Alpha Bank.
Ψηφιακά Πορτοφόλια
Γνωρίστε και εσείς τα ψηφιακά πορτοφόλια που παρέχει η Alpha Bank και απλοποιήστε την καθημερινότητά σας
Υπηρεσίες
Γρήγορες πληρωμές, μεγαλύτερη ασφάλεια και άμεση ενημέρωση με τις υπηρεσίες των καρτών Alpha Bank.
Νέα & Προσφορές
Ενημερωθείτε για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί σχετικά με τις κάρτες Alpha Bank.
Αποκτήστε το Dentist Pass από την Alpha Bank
Επιλέξτε την Alpha Bank για το Dentist Pass και λάβετε 40€ για οδοντίατρο ή ορθοδοντικό για το παιδί σας. Κάντε την αίτησή σας σε 3 απλά βήματα.
Τουρισμός για Όλους 2024 από την Alpha Bank
Επιλέξτε την Alpha Bank για το Τουρισμός για Όλους 2024 και μπείτε σε κλήρωση για διαμονή σε όλη την Ελλάδα. Κάντε την σας αίτηση σε 4 απλά βήματα.
Απόκτησε Youth Pass από την Alpha Bank
Αν είσαι 18-19 ετών, επίλεξε την Alpha Bank για το Youth Pass και λάβε 150€ για τουρισμό, πολιτισμό ή μεταφορές.
Πώς να κάνετε αίτηση αμφισβήτησης για συναλλαγή με κάρτα
Δείτε πώς μπορείτε να αμφισβητήσετε συναλλαγές σε 5 απλά βήματα.
Nέος Πελάτης
Ανοίξτε τον πρώτο σας λογαριασμό στην Alpha Bank από το κινητό σας
e-Βanking
Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα στις συναλλαγές σας, από όπου και να βρίσκετε, όποιο μέσο και αν επιλέξετε για να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας
Online κωδικοί e-Banking
Αν είστε ήδη πελάτης μας, αποκτήστε κωδικούς e-Banking από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.
Ψηφιακά Πορτοφόλια
Γνωρίστε και εσείς τα ψηφιακά πορτοφόλια που παρέχει η Alpha Bank και απλοποιήστε την καθημερινότητά σας.
Mobile apps
Ο έλεγχος και η διαχείριση των οικονομικών σας είναι στο χέρι σας, με τις σύγχρονες εφαρμογές της Alpha Bank για κινητό και tablet.
Ενημέρωση Στοιχείων
Αλλάξτε ή πιστοποιήστε τα προσωπικά στοιχεία σας χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.
Online Προϊόντα
Αποκτήστε και διαχειριστείτε online τα τραπεζικά σας προϊόντα, γρήγορα και με ασφάλεια.
Εργαλεία
Για κάθε τραπεζική ανάγκη που θέλετε να καλύψετε ηλεκτρονικά, έχουμε την υπηρεσία που σας ταιριάζει.
Υποστήριξη ηλεκτρονικών υπηρεσιών
Χρειάζεστε βοήθεια; Βρείτε απαντήσεις και συμβουλές σχετικά με τα ψηφιακά κανάλια μας.
Δίκτυο Καταστημάτων
Αναζητήστε το κοντινότερο
σε εσάς κατάστημα
myAlpha

Online τραπεζική εξυπηρέτηση: Ένας νέος ψηφιακός κόσμος ανοίγεται μπροστά σας

Σε μια εποχή που η τεχνολογία είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας, η τραπεζική εξυπηρέτηση δεν θα μπορούσε να αποτελεί την εξαίρεση. Ειδικά μετά την πανδημία COVID-19, όλο και περισσότερα άτομα αξιοποιούν τις σύγχρονες τεχνολογίες και τις ευκολίες που προσφέρει η ηλεκτρονική τραπεζική.

Σύμφωνα με έρευνα του Ευρωβαρόμετρου (Οκτώβριος 2022), το 75% των Ελλήνων χρησιμοποιεί το e-Banking ή το mobile banking τουλάχιστον 1 φορά τον μήνα για να δει το υπόλοιπο του λογαριασμού του, ενώ το 64% αισθάνεται αρκετή ή μεγάλη ασφάλεια να κάνει εγχρήματες συναλλαγές online.

Ωστόσο, οι περισσότεροι περιορίζουν τη χρήση σε ενημέρωση και απλές συναλλαγές. Έχετε αναρωτηθεί πόσο πιο ξεκούραστη θα ήταν η μέρα σας αν αξιοποιούσατε πλήρως τις δυνατότητες που σας δίνει η ηλεκτρονική τραπεζική;

Ακόμη περισσότερες δυνατότητες και επιλογές

Πλέον το e-Banking και τα mobile apps των τραπεζών σάς προσφέρουν πολλά περισσότερα από απλή ενημέρωση και καθημερινές συναλλαγές. Ουσιαστικά μπορείτε να έχετε όλη την τράπεζα στα χέρια σας.

Μπορείτε να διαχειριστείτε μόνοι σας τις ρυθμίσεις ασφαλείας για τους λογαριασμούς και τις κάρτες, όπως για παράδειγμα να αλλάζετε τα όρια μεταφοράς από λογαριασμούς, τα όρια ανάληψης και αγορών για τις κάρτες σας και να επιλέγετε αν και πότε θέλετε να σας ενημερώνει η τράπεζα για κινήσεις στα προϊόντα σας.

Επίσης, μπορείτε να ενεργοποιείτε την κάρτα σας online, να αλλάζετε τον τρόπο εξόφλησης του υπολοίπου της, αλλά και να τη μπλοκάρετε προσωρινά αν τη χάσετε ή πιστεύετε ότι σας την έχουν κλέψει.

Για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία, πλέον μπορείτε να αποκτάτε νέα τραπεζικά προϊόντα μέσα από το ασφαλές περιβάλλον του e-Banking σας. Κάνετε εύκολα και γρήγορα την αίτησή σας για χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες, αλλά και για καταναλωτικά δάνεια και επενδυτικά προϊόντα. Δεν χρειάζεται ούτε να πάτε σε κατάστημα και να περιμένετε σε ουρές, ούτε να μαζεύετε και να στέλνετε δικαιολογητικά.

Και όλα αυτά, 24 ώρες το 24ωρο, από την άνεση του σπιτιού σας.

Εύκολες και απλές διαδικασίες

Με την αξιοποίηση της τεχνολογίας οι νέες τραπεζικές εφαρμογές είναι ακόμη πιο εύχρηστες. Έτσι μπορείτε να ολοκληρώνετε όλες τις εργασίες εύκολα, μέσα από απλές διαδικασίες. Δεν χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερες γνώσεις πληροφορικής ή εκτεταμένη εμπειρία σε υπολογιστές.

Συνήθως μπορείτε να βρείτε επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό και αναλυτικές οδηγίες από την τράπεζά σας, έτσι ώστε να απολαύσετε όλα τα οφέλη της ψηφιακής εποχής, χωρίς άγχος και δυσκολίες.

Ανακαλύψτε όλα τα οφέλη που σας προσφέρει το e-Banking

Αποκτήστε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και απόλυτο έλεγχο στις καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές σας.

Από το κινητό σας μέσα από το myAlpha Mobile ή από τον υπολογιστή σας μέσα από το myAlpha Web, μπορείτε όχι μόνο να κάνετε συναλλαγές, αλλά και να διαχειρίζεστε τα τραπεζικά προϊόντα σας, όποια ώρα σας εξυπηρετεί, όπου κι αν βρίσκεστε.

Δείτε τις βασικές τραπεζικές εργασίες που μπορείτε να ολοκληρώσετε μόνοι σας online, εξοικειωθείτε με όλες τις δυνατότητες μέσα από εκπαιδευτικά how-to video και βρείτε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά σας σχετικά με το e-Banking.

Δείτε περισσότερες συμβουλές για την ασφάλειά σας