Το 2009 ξεκίνησε η στρατηγική συνεργασία με το βραβευμένο Ιταλό chef Έκτορα Μποτρίνι με κοινό στόχο την προσφορά μιας αυθεντικής ιταλικής εμπειρίας σε ένα ζεστό περιβάλλον, σε προσιτές τιμές. Ο Έκτορας Μποτρίνι με γνώμονα τις αξίες της παραδοσιακής ιταλικής κουζίνας επιμελείται το μενού της La Pasteria το οποίο περιλαμβάνει αυθεντικές συνταγές pasta, ολόφρεσκες σαλάτες και antipasti, ιταλική pizza με λεπτή ζύμη, πιάτα με κρέας και ψάρι, γλυκά και φρεσκοκομμένους καφέδες.
Το όνομα La Pasteria είναι συνώνυμο με την αξιοπιστία και την ασφάλεια χάρη στην πολύχρονη εμπειρία, στην τεχνογνωσία, στη συνεχή ανανέωση των συνταγών και των καταστημάτων της και σ’ ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων (ISO 9001 & ISO 22000).