Πώς μπορώ να προσθέσω προϊόντα στη συνδρομή μου;

Η προσθήκη νέων προϊόντων στη συνδρομή σας στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Alpha Bank γίνεται πολύ απλά! 
Στις υπηρεσίες Alpha Web Banking και Alpha Mobile Banking:
επιλέξτε το αντίστοιχο μενού ανάλογα με τον τύπο του προϊόντος που επιθυμείτε να προσθέσετε (Λογαριασμοί, Κάρτες, Δάνεια, Επενδύσεις) επιλέξτε την επιλογή "Προσθήκη" και ορίστε τα δικαιώματα χρήσης, την φιλική ονομασία. Διαφορετικά, μεταβείτε στο μενού Προφίλ > Ρυθμίσεις Προφίλ και επιλέξτε την αντίστοιχη καρτέλα προϊόντος. Εκεί, επιλέγετε την επιλογή "Προσθήκη νέου" πάνω δεξιά στην οθόνη.

Για την προσθήκη των προϊόντων απαιτείται η ενεργοποίηση των Υπηρεσιών Πρόσθετου Κωδικού Ασφαλείας

Εναλλακτικά, μπορείτε να καλείτε στο 210 326 0000 (καθημερινά μεταξύ 8.00 - 22.30) για να συνδεθείτε στην υπηρεσία Alphaphone Banking και να ολοκληρώσετε την προσθήκη των προϊόντων που επιθυμείτε.

Πρακτικές Συμβουλές Ασφαλείας

  • Η Alpha Bank δεν θα σας ζητήσει ποτέ και με κανένα τρόπο τους κωδικούς σας (π.χ. τηλεφωνικά, μέσω e-mail). Είναι αυστηρώς προσωπικοί και δεν πρέπει να τους αποκαλύπτετε σε κανέναν. 
  • Επιλέγετε σύνθετους κωδικούς που δεν τους χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση σε άλλα συστήματα και υπηρεσίες.
  • Φυλάσσετε τους κωδικούς σας με τρόπο που να μην είναι δυνατή η υποκλοπή τους. 
  • Χρησιμοποιείτε το Alpha Web Banking μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Alpha Bank (www.alpha.gr) και όχι μέσω συνδέσμων (links) σε άλλα sites, μηχανές αναζητήσεως ή e-mail. 
  • Επιβεβαιώστε την εγκυρότητα της σελίδας του Alpha Web Banking και του πιστοποιητικού ασφαλείας, πατώντας το λουκετάκι στην address bar του προγράμματος πλοηγήσεως. 
  • Ενημερώνετε τον υπολογιστή σας με τις τελευταίες εκδόσεις και διορθώσεις ασφαλείας του λειτουργικού συστήματος (π.χ. Windows) και του προγράμματος πλοηγήσεως (π.χ. Internet Explorer, Firefox). 
  • Ελέγχετε τακτικά τον υπολογιστή σας για πιθανούς ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό, χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες εκδόσεις / ενημερώσεις των προγραμμάτων προστασίας (antivirus, antimalware). 
  • Αγνοήστε και διαγράψτε αμέσως ύποπτα e-mail που σας προτρέπουν να δώσετε προσωπικά σας στοιχεία, περιέχουν συνδέσμους (links) ή συνημμένα αρχεία. 
  • Δείτε εδώ περισσότερες πρακτικές συμβουλές και οδηγίες για την ασφάλεια των συναλλαγών σας.
Συνέχεια