Έχω περισσότερες από μία συνδρομές (ιδιωτών). Πώς μπορώ να τις ενοποιήσω;

Αρχικά θα πρέπει να αποφασίσετε ποια από τις συνδρομές σας θα διατηρήσετε ως βασική. Σας προτείνουμε να διατηρήσετε αυτή για την οποία έχετε ήδη ενεργοποιήσει τις Υπηρεσίες Πρόσθετου Κωδικού Ασφαλείας. Με τη διαδικασία προσθήκης προϊόντων (υπηρεσία που απαιτεί εισαγωγή Πρόσθετου Κωδικού Ασφαλείας), μπορείτε να προσθέσετε τα προϊόντα των υπολοίπων συνδρομών σας σε αυτήν που θα διατηρήσετε. Ενημερωθείτε εδώ για τις υπηρεσίες Πρόσθετου Κωδικού Ασφαλείας.
Εναλλακτικά, καλέστε μας στο Alphaphone Banking (210 326 0000, καθημερινά από τις 8:00  έως τις 22:30) ή μεταβείτε στο πλησιέστερο Κατάστημα της Alpha Bank, για να ζητήσετε την προσθήκη των προϊόντων σας στη συνδρομή που θα διατηρήσετε.
Τέλος, απενεργοποιήστε τις συνδρομές που επιθυμείτε να καταργήσετε είτε μεταβαίνοντας στο μενού Προφίλ > Απενεργοποίηση της υπηρεσίας Alpha Web Banking, είτε καλώντας στο Alphaphone Banking, είτε μεταβαίνοντας σε οποιοδήποτε Κατάστημα της Alpha Bank.

Πρακτικές Συμβουλές Ασφαλείας

  • Η Alpha Bank δεν θα σας ζητήσει ποτέ και με κανένα τρόπο τους κωδικούς σας (π.χ. τηλεφωνικά, μέσω e-mail). Είναι αυστηρώς προσωπικοί και δεν πρέπει να τους αποκαλύπτετε σε κανέναν. 
  • Επιλέγετε σύνθετους κωδικούς που δεν τους χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση σε άλλα συστήματα και υπηρεσίες.
  • Φυλάσσετε τους κωδικούς σας με τρόπο που να μην είναι δυνατή η υποκλοπή τους. 
  • Χρησιμοποιείτε το Alpha Web Banking μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Alpha Bank (www.alpha.gr) και όχι μέσω συνδέσμων (links) σε άλλα sites, μηχανές αναζητήσεως ή e-mail. 
  • Επιβεβαιώστε την εγκυρότητα της σελίδας του Alpha Web Banking και του πιστοποιητικού ασφαλείας, πατώντας το λουκετάκι στην address bar του προγράμματος πλοηγήσεως. 
  • Ενημερώνετε τον υπολογιστή σας με τις τελευταίες εκδόσεις και διορθώσεις ασφαλείας του λειτουργικού συστήματος (π.χ. Windows) και του προγράμματος πλοηγήσεως (π.χ. Internet Explorer, Firefox). 
  • Ελέγχετε τακτικά τον υπολογιστή σας για πιθανούς ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό, χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες εκδόσεις / ενημερώσεις των προγραμμάτων προστασίας (antivirus, antimalware). 
  • Αγνοήστε και διαγράψτε αμέσως ύποπτα e-mail που σας προτρέπουν να δώσετε προσωπικά σας στοιχεία, περιέχουν συνδέσμους (links) ή συνημμένα αρχεία. 
  • Δείτε εδώ περισσότερες πρακτικές συμβουλές και οδηγίες για την ασφάλεια των συναλλαγών σας.
Συνέχεια