Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για να υποβάλετε οποιοδήποτε ερώτημά σας σχετικά με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Alpha Bank, αλλά και για να διατυπώσετε τυχόν θετικά σχόλια, προτάσεις για βελτίωση ή παράπονα. 

Η Alpha Bank δίνει μεγάλη σημασία στη διασφάλιση της ικανοποιήσεως των προσδοκιών των Πελατών της, καθώς και στην παροχή Προϊόντων και Υπηρεσιών υψηλής ποιότητος. Η Υπηρεσία Πελατών είναι πιστοποιημένη από τον Διεθνή Οργανισµό Πιστοποιήσεως Bureau Veritas κατά το πρότυπο ISO 9001.

Στόχος µας είναι να λάβετε την τεκμηριωμένη μας απάντηση εντός 20 ηµερών από την υποβολή του ζητήματος στην Υπηρεσία μας. Εάν απαιτηθεί επιπλέον χρόνος, λόγω πολυπλοκότητας της υποθέσεως, θα ενημερωθείτε εγκαίρως από την Τράπεζα.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την απάντηση που θα λάβετε από την Τράπεζα, έχετε τη δυνατότητα να απευθυνθείτε στον Μεσολαβητή Τραπεζικών και Επενδυτικών Υπηρεσιών.

Συνήθη Ερωτήματα

Είστε σίγουροι ότι η ερώτησή σας δεν καλύπτεται από κάποιο ερώτημα που είχαν και άλλοι συνδρομητές;
Πλοηγηθείτε σε συνήθη ερωτήματα και βρείτε εύκολα την απάντηση στο ερώτημά σας

Τηλεφωνικά

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στην Υπηρεσία Τηλεφωνικής Εξυπηρετήσεως στο 
210 326 0000, καθημερινά 08:00 - 22:30.

Ηλεκτρονικά

Μπορείτε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά μαζί μας:

 • Για να υποβάλετε οποιοδήποτε ερώτημα για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας εδώ
 • Για να διατυπώσετε τυχόν θετικά σχόλια, προτάσεις για βελτίωση ή παράπονα για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας, πατήστε εδώ.

Ωράριο Εξυπηρετήσεως Ιδιωτών

Alpha Web Banking Alpha Mobile Banking Alphaphone Banking
210 326 0000
ΑΤΜ ΚΑΣ
24 ώρες / 7 ημέρες
24 ώρες / 7 ημέρες
Αυτόματο Σύστημα IVR Εξειδικευμένος Λειτουργός-Αgent
24 ώρες / 7 ημέρες 8:00 – 22:30 καθημερινά
24 ώρες / 7 ημέρες
Ωράριο Κατ/μάτων

Πρακτικές Συμβουλές Ασφαλείας

 • Η Alpha Bank δεν θα σας ζητήσει ποτέ και με κανένα τρόπο τους κωδικούς σας (π.χ. τηλεφωνικά, μέσω e-mail). Είναι αυστηρώς προσωπικοί και δεν πρέπει να τους αποκαλύπτετε σε κανέναν. 
 • Επιλέγετε σύνθετους κωδικούς που δεν τους χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση σε άλλα συστήματα και υπηρεσίες.
 • Φυλάσσετε τους κωδικούς σας με τρόπο που να μην είναι δυνατή η υποκλοπή τους. 
 • Χρησιμοποιείτε το Alpha Web Banking μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Alpha Bank (www.alpha.gr) και όχι μέσω συνδέσμων (links) σε άλλα sites, μηχανές αναζητήσεως ή e-mail. 
 • Επιβεβαιώστε την εγκυρότητα της σελίδας του Alpha Web Banking και του πιστοποιητικού ασφαλείας, πατώντας το λουκετάκι στην address bar του προγράμματος πλοηγήσεως. 
 • Ενημερώνετε τον υπολογιστή σας με τις τελευταίες εκδόσεις και διορθώσεις ασφαλείας του λειτουργικού συστήματος (π.χ. Windows) και του προγράμματος πλοηγήσεως (π.χ. Internet Explorer, Firefox). 
 • Ελέγχετε τακτικά τον υπολογιστή σας για πιθανούς ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό, χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες εκδόσεις / ενημερώσεις των προγραμμάτων προστασίας (antivirus, antimalware). 
 • Αγνοήστε και διαγράψτε αμέσως ύποπτα e-mail που σας προτρέπουν να δώσετε προσωπικά σας στοιχεία, περιέχουν συνδέσμους (links) ή συνημμένα αρχεία. 
 • Δείτε εδώ περισσότερες πρακτικές συμβουλές και οδηγίες για την ασφάλεια των συναλλαγών σας.
Συνέχεια