Alpha Bank - Alpha e-Banking για Ιδιώτες
Alpha e-Banking   για Iδιώτες
 • 210 326 0000
  Καθημερινά 8:00 – 22:30

Alpha Web Banking


Σχεδιάσαμε ένα νέο, σύγχρονο περιβάλλον που προσαρμόζεται φιλικά στον υπολογιστή και το tablet σας, για να μπορείτε να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας με ασφάλεια και ταχύτητα, να ενημερώνεστε συνολικά και να διαχειρίζεστε εύκολα τα προϊόντα και τη συνδρομή σας.
Alpha Mobile Banking

Τώρα έχετε περισσότερες δυνατότητες στα χέρια σας, όπου κι αν βρίσκεστε

Η νέα εφαρμογή Alpha Mobile Banking για έξυπνα κινητά τηλέφωνα σας προσφέρει τώρα απόλυτη ευελιξία και αυτονομία
για τον έλεγχο των οικονομικών σας. Έρχεται στο κινητό σας με εμπλουτισμένες δυνατότητες για ενημέρωση και
διενέργεια συναλλαγών, καθώς και χρήσιμα εργαλεία.

Κατεβάστε την εφαρμογή

QR Code
App Store Google Play Windows Store

Alphaphone Banking

Πραγματοποιήστε τις πληρωμές σας από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας με ένα τηλεφώνημα στο 210 326 0000. 

Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα του Alphaphone Banking είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει να ενημερωθείτε για τα προϊόντα σας και να διενεργήσετε τις συναλλαγές σας με ευκολία και ασφάλεια. Εναλλακτικά, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε μέσω του αυτόματου συστήματος IVR, που είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο.

ATM - ΚΑΣ

Ένα σύγχρονο και εκτεταμένο δίκτυο ΑΤΜ και Κέντρων Αυτόματων Συναλλαγών (ΚΑΣ) από την Alpha Bank, για τη δική σας εξυπηρέτηση!

Κερδίστε χρόνο και ελευθερία κινήσεων, πραγματοποιώντας τις συναλλαγές σας γρήγορα και αποτελεσματικά, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σας διευκολύνει.

Νέο my Alpha wallet

Το νέο ψηφιακό πορτοφόλι για πληρωμές και αγορές
σε όλο τον κόσμο.


Τώρα, πραγματοποιείτε ηλεκτρονικές αγορές και πληρωμές σε όλο τον κόσμο εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, με το νέο ψηφιακό πορτοφόλι για όλες τις Alpha Bank κάρτες σας. Γνωρίστε την Υπηρεσία, πλοηγηθείτε σε ένα εύχρηστο περιβάλλον που προσαρμόζεται φιλικά σε PC ή tablet και αξιοποιήστε τις δυνατότητες συναλλαγών, επιβραβεύσεως και διαχειρίσεως των καρτών σας.

Με το my Alpha wallet μπορείτε να:

 • πραγματοποιείτε αγορές σε περισσότερα από 250.000 ηλεκτρονικά καταστήματα με το σήμα MasterPass, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. 
 • πληρώνετε λογαριασμούς και οφειλές σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζομένων Επιχειρήσεων.
 • ελέγχετε τις κινήσεις των καρτών σας, μεταφέρετε πόντους μεταξύ καρτών Alpha Bank, εξαργυρώνετε προσφορές και διαχειρίζεσθε τα Alpha e-statements και τα Alpha alerts σας.

AlphaTrade

Web

Mobile

Phone

Η πρόσβασή σας στις χρηματιστηριακές αγορές γίνεται εύκολα και γρήγορα όπου κι αν βρίσκεστε με την υπηρεσία AlphaTrade από την Alpha Finance. Tώρα έχετε στη διάθεσή σας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, πολύπλευρη οικονομική ενημέρωση, οικονομικές αναλύσεις, οικονομικά, εταιρικά και επιχειρηματικά νέα σε πραγματικό χρόνο από έγκυρες πηγές μέσα από τον υπολογιστή, το κινητό ή το σταθερό σας τηλέφωνο.

Alpha Global Trading

Web

Mobile

Για εσάς που το ενδιαφέρον σας στρέφεται στις διεθνείς αγορές, η Alpha Finance δημιούργησε την υπηρεσία
Alpha Global Trading για να μπορείτε με ασφάλεια και χαμηλό κόστος να πραγματοποιείτε συναλλαγές σε μετοχές, ETFs, παράγωγα, καθώς και σε επιλεγμένες ισοτιμίες.

Επιπλέον, μπορείτε να έχετε πλήρη και ενιαία εικόνα για τη θέση και την αποτίμηση του χαρτοφυλακίου σας, καθώς και ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο όπου κι αν βρίσκεστε, από τον υπολογιστή, το κινητό τηλέφωνο ή το tablet σας.

Πρακτικές Συμβουλές Ασφαλείας

 • Η Alpha Bank δεν θα σας ζητήσει ποτέ και με κανένα τρόπο τους κωδικούς σας (π.χ. τηλεφωνικά, μέσω e-mail). Είναι αυστηρώς προσωπικοί και δεν πρέπει να τους αποκαλύπτετε σε κανέναν. 
 • Επιλέγετε σύνθετους κωδικούς που δεν τους χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση σε άλλα συστήματα και υπηρεσίες.
 • Φυλάσσετε τους κωδικούς σας με τρόπο που να μην είναι δυνατή η υποκλοπή τους. 
 • Χρησιμοποιείτε το Alpha Web Banking μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Alpha Bank (www.alpha.gr) και όχι μέσω συνδέσμων (links) σε άλλα sites, μηχανές αναζητήσεως ή e-mail. 
 • Επιβεβαιώστε την εγκυρότητα της σελίδας του Alpha Web Banking και του πιστοποιητικού ασφαλείας, πατώντας το λουκετάκι στην address bar του προγράμματος πλοηγήσεως. 
 • Ενημερώνετε τον υπολογιστή σας με τις τελευταίες εκδόσεις και διορθώσεις ασφαλείας του λειτουργικού συστήματος (π.χ. Windows) και του προγράμματος πλοηγήσεως (π.χ. Internet Explorer, Firefox). 
 • Ελέγχετε τακτικά τον υπολογιστή σας για πιθανούς ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό, χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες εκδόσεις / ενημερώσεις των προγραμμάτων προστασίας (antivirus, antimalware). 
 • Αγνοήστε και διαγράψτε αμέσως «ύποπτα» e-mail που σας προτρέπουν να δώσετε προσωπικά σας στοιχεία, περιέχουν συνδέσμους (links) ή συνημμένα αρχεία. 
 • Δείτε εδώ περισσότερες πρακτικές συμβουλές και οδηγίες για την ασφάλεια των συναλλαγών σας.
Συνέχεια