Νέο Alpha Global Cash Management

Δύναμη, ευελιξία και προοπτική σε ένα μόνο ηλεκτρονικό εργαλείο.

Σύγχρονες λύσεις για σύγχρονες επιχειρήσεις

Το νέο, εύχρηστο περιβάλλον της υπηρεσίας Alpha Global Cash Management, παρέχει σε εσάς που δραστηριοποιείστε σε επίπεδο Ομίλου εταιριών ή μεγάλων επιχειρήσεων, όλα τα εργαλεία που χρειάζεσθε για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των διαθεσίμων σας online, σε πραγματικό χρόνο.

Τι νέο υπάρχει;

Η ρευστότητα της επιχείρησής σας με μία ματιά!

Παρακολουθήστε τους λογαριασμούς της επιχείρησής σας σε μία σελίδα, για να έχετε συνολική εικόνα της ρευστότητάς σας ανά πάσα στιγμή.

Επισκόπηση

Τώρα, όλοι οι λογαριασμοί του Ομίλου σας που τηρούνται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, συγκεντρώνονται στην αρχική σελίδα για να μπορείτε να τους διαχειρίζεστε ακόμα πιο εύκολα. Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να τους ταξινομήσετε αλφαβητικά, ανά χώρα ή ανά τράπεζα και μετατρέψτε τα διαθέσιμα υπόλοιπά τους σε όποιο νόμισμα επιθυμείτε.

Νέα, εύκολη διαδικασία μαζικών εγκρίσεων από την πρώτη σελίδα

Κερδίστε χρόνο, πραγματοποιώντας μαζικές εγκρίσεις

Οι καθημερινές σας εργασίες συναλλαγών απλοποιούνται με τη νέα δυνατότητα μαζικής έγκρισης εργασιών από την πρώτη σελίδα της Υπηρεσίας. Ελέγξτε τα συνολικά ποσά των εργασιών σας προς έγκριση, καθώς και τα υπόλοιπα όλων των λογαριασμών του Ομίλου εταιριών σας, ανά πάσα στιγμή.

Πρακτικές Συμβουλές Ασφαλείας

  • Η Alpha Bank δεν θα σας ζητήσει ποτέ και με κανένα τρόπο τους κωδικούς σας (π.χ. τηλεφωνικά, μέσω e-mail). Είναι αυστηρώς προσωπικοί και δεν πρέπει να τους αποκαλύπτετε σε κανέναν.
  • Επιλέγετε σύνθετους κωδικούς που δεν τους χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση σε άλλα συστήματα και υπηρεσίες.
  • Φυλάσσετε τους κωδικούς σας με τρόπο που να μην είναι δυνατή η υποκλοπή τους.
  • Χρησιμοποιείτε το Alpha Web Banking και το Alpha Global Cash Management μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Alpha Bank (www.alpha.gr) και όχι μέσω συνδέσμων (links) σε άλλα sites, μηχανές αναζητήσεως ή e-mail.
  • Επιβεβαιώστε την εγκυρότητα της σελίδας του Alpha Web Banking, του Alpha Global Cash Management και του πιστοποιητικού ασφαλείας, πατώντας το λουκετάκι στην address bar του προγράμματος πλοηγήσεως.
  • Ενημερώνετε τον υπολογιστή σας με τις τελευταίες εκδόσεις και διορθώσεις ασφαλείας του λειτουργικού συστήματος (π.χ. Windows) και του προγράμματος πλοηγήσεως (π.χ. Internet Explorer, Firefox).
  • Ελέγχετε τακτικά τον υπολογιστή σας για πιθανούς ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό, χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες εκδόσεις / ενημερώσεις των προγραμμάτων προστασίας (antivirus, antimalware).
  • Αγνοήστε και διαγράψτε αμέσως ύποπτα e-mail που σας προτρέπουν να δώσετε προσωπικά σας στοιχεία, περιέχουν συνδέσμους (links) ή συνημμένα αρχεία.
  • Δείτε εδώ περισσότερες πρακτικές συμβουλές και οδηγίες για την ασφάλεια των συναλλαγών σας.
Συνέχεια