Αρχική σελίδαΕπικοινωνίαΒοήθειαΔομή σελίδωνΌροι χρήσεωςENGLISH  Αναζήτηση


Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα: Alpha Bank Νέα: Νέες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
   
   
SEPA / ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) 260/2012
Alpha Πράσινες Λύσεις
Direct Deposit Program
Νέες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες
Όλες οι πληροφορίες των καρτών σας διαθέσιμες με ένα κλικ!
Yπηρεσίες "Πρόσθετου Κωδικού Ασφαλείας"
Πάγιες εντολές σταθερού ποσού
Θέλετε να πληρώσετε το φόρο εισοδήματος σας εύκολα και γρήγορα;
Πάνω από 70 είδη πληρωμών διαθέσιμα για σας !!!
Πληρωμές κινητής τηλεφωνίας
Εθνικό Κτηματολόγιο
 
Θέλετε να πληρώσετε το φόρο εισοδήματος σας εύκολα και γρήγορα;

Αν είστε συνδρομητής του Alpha Web Banking ή του Alphaphone Banking, μπορείτε να πληρώσετε το ποσό του φόρου ολόκληρο ή σε δόσεις, με ένα κλικ ή ένα τηλεφώνημα. 

Μπείτε στο Alpha Web Banking, επιλέξτε "Πληρωμές" - "Δημοσίου/Ταμείων" - "Φόρος εισοδήματος" και πληκτρολογήστε τον "Κωδικό Πληρωμής" που είναι τυπωμένος στο εκκαθαριστικό σημείωμα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και που αντιστοιχεί στην ολική ή στην μερική εξόφληση του φόρου.

Από το τηλέφωνο, καλέστε στο 801 11 326 0000 ή στο 210 326 0000 (καθημερινά, 8:00 π.μ.- 10:30 μ.μ.), επιλέξτε να κάνετε τραπεζικές συναλλαγές με εκπρόσωπο της Τραπέζης και ακολουθείστε τις οδηγίες του.

Μπορείτε λοιπόν τώρα, μόλις λάβετε το αντίγραφο του εκκαθαριστικού σας, να καταχωρήσετε ανά πάσα στιγμή την πληρωμή του φόρου και μάλιστα να την προγραμματίσετε για εκτέλεση την ημερομηνία λήξεώς της προθεσμίας. Αν θέλετε μπορείτε ακόμη να δεσμεύσετε το ποσό οφειλής από τον λογαριασμό σας, χωρίς απώλεια τόκων, ώστε να είναι διαθέσιμο τη μέρα της πληρωμής.

Και μην ξεχνάτε ότι η Alpha Bank σας προσφέρει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής σε περισσότερες από 30 εταιρίες / οργανισμούς. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Αθήναι, 12 Απριλίου 2005 

 
 
 
 
     
  Γίνε μέλος Περισσότερα
     


 Εκτύπωση